Ana SayfaDizilerYasak Elma 90. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halit Yaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Yasak Elma 90. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halit Yaşıyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yasak Elma, 90. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride, Şahika ile oğlunu tanıştırır. Çağatay, mecbur kalır onunla tanışmaya. Şahika, Çağatay’ın evine gider. Çağatay’da içeri alır ve ona kız arkadaşı olduğunu söyler. O sırada Yıldız gelir. Yıldız’ın gelmesiyle Çağatay, Şahika’yı banyoya saklar. Şahika, banyoda gürültü yapar. Yıldız, banyonun kapısını açtığında Şahika’yı görür. Yasak Elma 90. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Halit yaşıyor mu?

Pazartesi Dizileri 2020

Halit Yaşıyor Mu?

Yasak Elma 90. bölüm 2. fragmanında; Ender, takip edildiğini anlayıp heme Caner’i arıyor. O arabanın Argun holdinge olduğunu anlıyor. Caner ile Ender, arabanın bankanın önünce durduğunu ve oraya bankanın özel müşterilerinin girebildiğini öğreniyor. Ender, hemen Yıldız’ı arayıp acilen görüşmeleri gerektiğini Halit’in yaşadığını söylüyor.

İşte Yasak Elma 90. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 89. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Çağatay’la görüşmeye başlar. Cenk ise, Yıldız’dan ümidini kesmeyip onu arayıp otellerinin işini ona vermeyi teklif eder. Oda kabul eder. Ama Cenk, Yıldız’la bu konuyu akşam yemeğinde konuşmak istediğini söyler. Çağatay, Cenk’in Yıldız’a yakın olmak için bu teklif ettiğini öğrenip onu uyarır. Feride ise, Cenk ile Yıldız’ı yemek yerken görüntüleyip oğluna bu görüntüleri iletir.

Hasan Ali Bey, sırf Ender’in gözüne girmek için tüm şirket ortaklarını evinde yemeğe davet eder. Herkese pahalı saat hediye eder. Bu yemeğe, Çağatay’da katılır. Hasan Ali, Yıldız’ı çok beğenir. Feride, Yıldız’ın iş yerinin iki dükkan ötesine kuru temizleme dükkanı açar. Asuman, bunu fark eder. Yıldız’la birlikte oraya gidip onunla tartışırlar. Çağatay, annesinin kurduğu oyuna inanır.

Şirkette söz sahibi olmayan Şahika, boşta kalır ve Yıldız’ın hayatını merak eder. Onun Çağaty’la birlikte olduğunu ve onun annesinin de Yıldız’ı istemediğini öğrenip hemen bir plan yapar. Yıldız, Çağatay’ın annesinin yaptıklarından bunalıp ona çıkışır. Oda, bu kadar basit bir meseleyi çözemiyorlarsa bu ilişkinin başlamadan bitmesini ister.

Yıldız da, kabul eder ve Çağatay’dan ayrılır. Aradan iki gün geçer ve Yıldız’ın kapısı çalar. Kapıdaki görevli, aşağı komşunun taşınacağını gürültü olursa, kusura bakmamasını ister. Yıldız, görevlilere Çağatay’ı sorarken o arkasında belirir. Çağatay, bu oyunu kendisini kaybedince nasıl davranacağını anlaması için yaptığını söyler.

Yasak Elma 90. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Şahika’nın Oyununa Gelecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler