Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz Züleyha'yı Ve Çocukları...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yılmaz Züleyha’yı Ve Çocukları Demir’e Emaret Ediyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 78. yeni bölümüyle 24 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Züleyha ile Yılmaz’ın önlerini yolda polisler keser ve karakola gittiklerinde Müjgan’la Fekeli’yi orada görürler. Müjgan, çocuğunu alıp gidiyor. Demir de, gelip çocuklarını alır. Züleyha’ya da gelip gelmemekte özgür olduğunu söyler. Yılmaz’ın, kaçmadan önce bıraktığı mektubu okuduktan sonra Demir, Züleyha’dan boşanmayı kabul eder. Yılmaz, Kerem Ali’ye bir şey olduğunu duyup arabasıyla yolda büyük bir kaza geçirir. Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yılmaz, Züleyha’yı ve çocukları kendisini kurtaran Demir’e emanet ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz Züleyha’yı Ve Çocukları Demir’e Emaret Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm 1. fragmanında; Demir, yanan arabadan canını tehlikeye atarak Yılmaz’ı kurtarıyor. Fekeli, herkese bundan sonra Demir’in de bir evladı olduğunu söylüyor. Züleyha, Demir’e Yılmaz’ı kurtardığı için minnettar kalıyor. Ağır yaralı olan Yılmaz, Demir’e eğer kendisine bir şey olursa Züleyha’nın ve Adnan’ın ona emanet olduğunu söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm 1. fragmanı…..

https://twitter.com/i/status/1340371636856496128

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 77. BÖLÜM ÖZETİ!

Çocuklarını alıp yola çıkan Yılmaz ile Züleyha’nın yolda önlerini polisler keser. Müjgan’ın Kerem Ali’nin olmadığını fark etmesiyle kaçma planı suya düşer. İkili karakola gittiklerinde Müjgan ile Fekeli’yi orada görürlir. Müjgan, bebeğini teslim alıp gidir. Fekeli ise, Yılmaz’ın bu yaptığını kabul etmez ve ona, onun gibi bir evladı olmadığını söyler.

Demir’e de, çocuklarının bulunduğu haberi gelir. Sevda ile karakola gidip çocuklarını alır. Züleyha’ya da kendisiyle gelip gelmemekte özgür olduğunu söyler. Çocuklarından ayrılamayan Züleyha, çiftliğe Demir’le geri döner. Bir gün sonra Yılmaz’ın, Fekeli’ye, Müjgan’a ve Demir’e yazdığı mektup ellerine ulaşır. Mektubu okuyan Fekeli, Yılmaz’ı af eder ve hemen Müjgan’dan boşanmasını ister.

Demir’de, mektubu okuduktan sonra Fekeli’yle görüşüp Züleyha’dan boşanacağını söyler. Ancak Demir, Züleyha’ya ondan boşanmasında bir şartı olduğunu, Leyla’nın kendisiyle kalacağını, isterse her gün görmeye gelebileceğini söyler. Yılmaz, boşanma işlemi tamamlanana kadar Züleyha ve Adnan’ın kalabileceği bir ev ayarlar. Çetin’le Gülten’i de işe alıp eve yerleştirir.

Yolda giderken Yılmaz, Züleyha’ya yeni evlerinin arsasını ve planını gösterir. Müjgan, Kerem Ali’yle Fekeli’nin evinde kalmaya devam eder. Demir, boşanma davasının görüleceği gün Züleyha’yı arayıp beraber gidebileceklerini söyler. O da kabul eder ve Adnan’ı sevdikten sona Züleyha’yı alıp yola çıkar. Yılmaz’a, Kerem Ali’ye bir şey olduğu Müjgan’ın onu alıp hastaneye gittiğini öğrenir. Yılmaz, yolda arabanın kontrolünü kaybeder ve uçurumdan aşağı düşer.

Bir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz Züleyha’nın Gözleri Önünde Uçurumdan Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler