Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz Züleyha'nın Gözleri Önünde Uçurumdan...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 78. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz Züleyha’nın Gözleri Önünde Uçurumdan Düşüyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 77. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha ile Yılmaz’ın önlerini yolda polisler kesiyor ve karakola gittiklerinde Müjgan’la Fekeli’yi orada görüyorlar. Müjgan, çocuğunu alıp gidiyor. Demir de, gelip çocuklarını alıyor. Züleyha’ya da gelip gelmemekte özgür olduğunu söylüyor. Yılmaz’ın, kaçmadan önce bıraktığı mektubu okuduktan sonra Demir, Züleyha’dan boşanmayı kabul ediyor. Yılmaz, Kerem Ali’ye bir şey olduğunu duyup arabasıyla yolda büyük bir kaza geçiriyor. Züleyha, Demir’le mahkemeye giderken Yılmaz’ın arabasının uçurumdan aşağı düştüğünü görüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz Züleyha’nın Gözleri Önünde Uçurumdan Düşüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çocuklarını alıp yola çıkan Yılmaz ile Züleyha’nın yolda önlerini polisler kesiyor. Müjgan’ın Kerem Ali’nin olmadığını fark etmesiyle kaçma planı suya düşüyor. İkili karakola gittiklerinde Müjgan ile Fekeli’yi orada görüyorlar. Müjgan, bebeğini teslim alıp gidiyor. Fekeli ise, Yılmaz’ın bu yaptığını kabul etmiyor ve ona, onun gibi bir evladı olmadığını söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 77. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir’e de, çocuklarının bulunduğu haberi geliyor. Sevda ile karakola gidip çocuklarını alıyor. Züleyha’ya da kendisiyle gelip gelmemekte özgür olduğunu söylüyor. Çocuklarından ayrılamayan Züleyha, çiftliğe Demir’le geri dönüyor. Bir gün sonra Yılmaz’ın, Fekeli’ye, Müjgan’a ve Demir’e yazdığı mektup ellerine ulaşıyor. Mektubu okuyan Fekeli, Yılmaz’ı af ediyor ve hemen Müjgan’dan boşanmasını istiyor. Demir’de, mektubu okuduktan sonra Fekeli’yle görüşüp Züleyha’dan boşanacağını söylüyor.

Demir, Züleyha’ya ondan boşanacağını ancak, Leyla’nın kendisiyle kalacağını, isterse her gün görmeye gelebileceğini söylüyor. Yılmaz, boşanma işlemi tamamlanana kadar Züleyha ve Adnan’ın kalabileceği bir ev ayarlıyor. Çetin’le Gülten’i de işe alıp eve yerleştiriyor. Yolda giderken Yılmaz, Züleyha’ya yeni evlerinin arsasını ve planını gösteriyor. Müjgan, Kerem Ali’yle Fekeli’nin evinde kalmaya devam ediyor.

Demir, boşanma davasının görüleceği gün Züleyha’yı arayıp beraber gidebileceklerini söylüyor. O da kabul ediyor ve Adnan’ı sevdikten sona Züleyha’yı alıp yola çıkıyor. Yılmaz’a, Kerem Ali’ye bir şey olduğu Müjgan’ın onu alıp hastaneye gittiğini öğreniyor. Yılmaz, yolda arabanın kontrolünü kaybediyor ve uçurumdan aşağı düşüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha İle Yılmaz’ın Kavuşmaları Mahşere Mi Kalıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler