Ana SayfaDizilerAlev Alev 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemre Akıl Sağlığı Yerinde Raporunu...

İlgili Postlar

Alev Alev 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemre Akıl Sağlığı Yerinde Raporunu Alabilecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Alev Alev, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, akıl sağlığı yerinde raporu alana kadar kızını babasının evine bırakıyor. Çelebi, serbest kalmayı başarıyor. Ali, İskender’in Çiçek’i alevlerin arasına ittiğini öğrenip onu, bıçaklıyor. Rüya, Ali’yi alıp Ömer’in dükkanına götürüyor. Tomris, Çiçek’in bu oyuna devam etmesi için İskender’i yaralayanın Bülent olduğunu ihbar ediyor. Çelebi, kuruldaki doktoru satın alıp Cemre’ye akıl sağlığında raporu verdirtmek istemiyor. Kurula çıkan Cemre, akıl sağlığı yerinde raporu alabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Cemre Akıl Sağlığı Yerinde Raporunu Alabilecek Mi?

Alev Alev 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çelebi, Rüya’nın Cemre’ye yardım ettiği için babasının tüm iş bağlantılarını kestiriyor ve beş parasız kalıyor. Ömer ile Ozan, Cemre’nin evine eşyalar alıyor. Rüya’da eşyalarını satıp paranın bir kısmını Cemre’ye veriyor. Bir kısmıyla da evde kullanacakları kap kaçak alıyor. Cemre, o parayla Ozan’ın annesine iki aylık kira parası veriyor. Çelebi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.

ALEV ALEV 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çiçek, Ali’yle konuşunda onun kendisini bu halde de kabul edebileceğini öğreniyor ve ona kendi kimliğini açıklamak istiyor. Tomris ise, ona engel oluyor. Ömer, Ozan, Cemre ve Rüya, evlerinde ilk günü beraber geçirip gülüp oynuyorlar. Ali, hizmetçiye Şimay hanımın İskender’i yanına çağırdığını söylüyor. O da İskender’i arayıp söylüyor. Ali, İskender’e pusu kuruyor ve onu bahçede bıçaklıyor.

Çiçek, o anları görüyor ve Ali’yi içeri götürüp sakinleştiriyor. Ondan teslim olmamasını istiyor. Rüya’yı arayan Çiçek, onu yanına çağırıyor. Ömer’le birlikte Rüya, Ali’yi alıp götürüyorlar. Tomris, İskender’in ameliyatına giriyor ve abisiyle annesine onun bir böbreğini kaybettiğini söylüyor. Güvenlik görüntüsünü alan Tomris, Çiçek’le bir anlaşma yapıyor. Eğer, kimliğini Ali’ye açıklamazsa o görüntüleri polise vereceğini söylüyor ve İskender’i vuran kişinin Bülent olduğunu ihbar ediyor.

Cemre, akıl sağlığı yerinde raporunu alması için Çelebi’nin bir şeyler yapacağını anlayıp bir gün öncesinden gidip hastanede bekliyor. Çelebi’nin adamının doktorun yanına çantayla girdiğini ve çıktığını görüntülüyor. Ertesi gün heyetin karşısına çıkıyor. Cemre, heyeti etkileyecek çok güzel bir konuşma yapıyor.

 Alev Alev 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Üstü Kapalı Rüya’ya Aşkını İlan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler