Ana SayfaDizilerAlev Alev 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Üstü Kapalı Rüya'ya Aşkını...

İlgili Postlar

Alev Alev 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Üstü Kapalı Rüya’ya Aşkını İlan Ediyor!

Show Tv’nin yeni fenomen dizisi Alev Alev, 7. yeni bölümüyle 17 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Çiçek’i alevler arasına itenin İskender olduğunu öğrenir. Çiçek ise, kendi kimliğini artık açıklamak ister. Tomris hanım, ona engel olmaya çalışır. Ali, İskender’i bulup onu bıçaklar. Alev Alev 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer, üstü kapalı Rüya’ya aşkını ilan ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ömer Üstü Kapalı Rüya’ya Aşkını İlan Ediyor!

Alev Alev 7. bölüm 2. fragmanında; Ömer, Rüya, Okan ve Cemre, bir araya gelip balık keyfi yapıyorlar. Oynamaya başlayan Ömer, ortalığı birden şenlendiriyor. Rüya’ya, ellerinin hiç ısınmadığını hep üşüdüğünü anlatan Ömer, onun elini tutuyor. Ona elini ısıtmak için Rüya’yı düşündüğünü söylüyor. Okan ile Cemre’de birbirlerinden hoşlanmaya başlıyor.

İşte Alev Alev 7. bölüm 2. fragmanı….

ALEV ALEV 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, beş parasız sokakta kalır. İskender. Ömer’i adamlarına çok kötü dövdürür. Ozan, ifadesini verdikten sonra Cemre ile Rüya’ya kendi evlerinin altında kullanılmayan bir daireye onları yerleştirir. Ozan’ın annesi, Cemre’yi ağlarken görünce ona acıyıp oğlunun ona yardım etmesine izin verir. O geceyi Rüya ve Cemre, o evde geçirir.

Rüya’nın Ali’yi, işe alması için Tomris hanımla görüştüğünü gören Bülent, karısının onunla kendisini aldattığını düşünür. Tomris, Rüya’nın bu teklifini kabul etmez. Bülent. Ali’yi işe aldığını Tomris’e açıklar. Ömer, Selim’i bulup o gece insanları nasıl içeri kilitlediğini itiraf ettirir. Ama o, İskender ve Çelebi’yle görüşür. O anları Ozan, Ömer ve Cemre, görüntüler.

Ozan, gerçeklerin ortaya çıkması için hocasının kapısını çalar. Ondan haberini gazetesinde yayınlamasını ister. O da, onunla birlikte kendisini batıracağını düşünüp Ozan’ın isteğini ret eder. Ömer, o geceyi kundaklayanların kim olduğunu ortaya çıkacağı delilleri emniyete götürüp teslim eder. Çicek, Ali’nin işe alınmasından sonra odasına girip onun eşyalarını koklayıp özlem giderir.

Onun odasında kendi fotoğrafını görünce mutlu olur. Selim’in ifadesinden sonra her şey değişir. Çelebi ve İstkender, aldıkları haberle şok olur. Rüya, babasının evine gider. Evininde haciz kaldırıldığını görür. Babasının yanına çıktığında onu kafasına silah dayamış bir vaziyette bulur.

Çelebi ve İskender’in de evlerine polisler gider. Onları polisler ellerindeki delillerle tutuklamak üzere onları göz altına alır. İskender, polisler tarafından tutuklanırken Cemre’yi görür. Cemre’ye yıllardır yaptığı esaretin bedelini ödemek için polislere teslim olur.

Alev Alev 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Çiçek’i İtenin İskender Olduğunu Öğrenip Onu Bıçaklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler