Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Kendisini Götürecekleri Saati Bekliyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Kendisini Götürecekleri Saati Bekliyor!

Tv’8’in büyük bir merakla izlenen dizisi Kırmızı Oda, 16. yeni bölümüyle 18 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hediye, annesinin ölmesine rağmen onun baskısını üzerinden atıp yeni bir hayat kurmaya cesaret edemez. Selfi, oğlunun ölümünden sonraki hayatını anlatır ve seanstan sonra ilk kez dışarı çıkar. Ayşe, büyük ilgi duyduğu Deniz’i, Piraye ile öpüşürken görüp büyük hayal kırıklığı yaşar. Boncuk, yine hayali  dedeleriyle doktor hanımla görüşmeye gelir. Anlatamasa da doktor hanım, onun çocukluğunda büyük bir travma yaşadığını anlar. Kırmızı Oda 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Boncuk, kendisini götürecekleri saati bekliyor.

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Kendisini Götürecekleri Saati Bekliyor!

Kırmızı Oda 16. bölüm 1. fragmanında; Doktor hanım Selvi’nin dışarı çıktığını öğrenip yanına gidiyor ve birlikte sokağa kadar çıkıyorlar. Boncuk’a, beklediği haber geliyor. Gelinliğini giyinip süslenip onların kendilerini almaya gelecekleri saati beklemeye başlıyor. Doktor Deniz’e karşı karşılıksız ilgi duyan Ayşe, onun Piraye’yle birlikte olduğunu öğrendikten sonra ne yapacak?

İşte Kırmızı Oda 16. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Hollanda”da onların dilini bilmediği için çok zorluk çeker. Kocası da onu dil kursuna göndermez. Boncuk’un kocası, onun hiç kimseyle arkadaşlık etmesini de istemez. Evde tek başına kalan Boncuk, dedelerin gelmesiyle sıkıntısından kurtulur. Doktor hanım, onun çocukluğunda yaşadığı travmalar sonucu böyle olduğunu anlar. Boncuk’un babası eve, sevgilisi ile gelip yeyip içer. Karısına da, kendilerine hizmet ettirir.

Karşı çıkarsa da dayak atar. Hatta Boncuk’un babası, annesini dövüp o kadının karşısında oynatır. Babasına karşı çıkan Boncuk’da, dayaktan nasibini alır. Yüzünde ben olan o kadını Boncuk, hiç unutamaz. Boncuk, bir hafta sonra için yine randevu alıp oradan ayrılır. Selvi, doktor hanıma oğlu öldükten sonraki günlerin anlatır. Yiğit’in ölmesinden sonra Rıza’ da çok üzülür. Selvi kocasını ilk kez ağlarken görür. Yıllar sonra Rıza’nın büyük kızı Fahriye çıkıp gelir. Selvi ile konuştuktan sonra isterse onu yanına alabileceğini söyler.

Daha önce gelip onu babasının eziyetinden kurtaramadığı için de özür diler. Selvi, Mert’in kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyip onunla gitmez. Tek isteğinin annesini bir kere daha görmek olduğunu söyler. Bir gün kapı çalar ve Selvi, karşısında annesini bulur. Anne kız, yılların hasretini gidermeye çalışır. Rıza dan gizli görüşürler. Ama Rıza, Selvi’nin annesini görüp ona ne yaptığını bildiğini düzenlerini bozmaması ister.

Öyle olunca da kadın gider ve bir daha gelmez. Doktor Deniz, Piraye’ye Ayşe’nin kendi yaptı oyuncağını sakladığını anlatır. O da Deniz’e, karizmatik yakışıklı bir olduğunu her kadının ona ilgi duyabileceğiniz söyler. Onun bu konuşmasından cesaret alan Deniz, Piraye’yi yemeğe davet eder. İkili buluşup güzel vakit geçirirler. Deniz, birden Piraye’yi öper. Ayşe ise, onları görüp üzülür.

Kırmızı Oda 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk’un Çocukluğunda Yaşadıkları İzleyiciyi Ekrana Kilitledi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler