Ana SayfaDizilerHekimoğlu 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Ateş'i Dinlemediği İçin Pişman Oluyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Ateş’i Dinlemediği İçin Pişman Oluyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 29. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Murat, öldükten sonra, Memoli’nin fazla zamanı kalmadığını düşünen Ateş, İpek’ten otopsi yapmak için izin istiyor. O ise, otopsiyi adli tıp kurumunun yapacağını söylüyor. Cesette biyopsi yapılmazsa Memoli’ye yapılması gerekiyor. Bu kararı Memoli, Zeynep’e bırakıyor. Ateş, Zeynep’ten bir saat zaman isteyip Murat’ın evine gidiyor ve hastalığın nedenini öğreniyor. Hemen Zeynep’i arıyor. Zeynep ise, Ateş’i beklemeden biyopsi yapmıştır. Memoli, biyopsiden sonra bacaklarını oynatamıyor. Zeynep, Ateşi dinlemediği için pişman oluyor.

Salı Dizileri 2020

Zeynep Ateş’i Dinlemediği İçin Pişman Oluyor!

Hekimoğlu 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İpek, Ateş’in Murat’ın cesedine biyopsi yapmasına izin vermiyor. Ateş, eski yöntem biyopsi yapmasını istiyor. O da hemen yapmak için Murat’ın başına gidiyor. Ama göremediği için biyopsiyi yapamıyor. Morgun başındaki görevlileri de tembihleyip kesinlikte Ateş’i içeri almamalarını istiyor. Ateş, sabaha kadar morgun önünde bekliyor. Ama içeri giremiyor.

HEKİMOĞLU 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Memoli’nin durumu kötüleştiği için ailesine haber veriliyor. Babası gelip oğlunu görüyor. Ona korkmamasını söylüyor. Annesi ise, yine Memoli’yi tanıyamıyor. Ateş, Memoli’nin 36 saati olduğunu bu süre içinde hastalığı bulabileceğinden emin kobay faresiyle Murat’ın evine gidiyor. Saatlerce fareyi izliyor. Memoli, kendisine biyopsi yapma kararını Zeynep’e bırakıyor. Ateş, bu duruma çok bozulsa da Zeynep’ten bir saat süre istiyor. Kendisi gelene kadar biyopsi yapmamasını istiyor.

Ateş, Murat’ın evine gidip ölü hayvan arıyor. Terasa çıktığında oradaki sudan hastalık bulaştığını anlıyor ve hemen Zeynep’i arayıp hastalığının nedenini bulduğunu söylüyor. Zeynep ise, bildiğini söyleyince Ateş, onun Memoli’ye biyopsi yaptığını anlıyor. Biyopsi sonrası Ateş, Memoli’yi muayene ediyor. Memoli, herkesi tanıyor. Ancak, ayaklarını hareket ettiremiyor. Sağ kolu yerine sol kolunu kaldırıyor.

Zeynep, Ateş’i dinlemediği ve beklemediği için çok pişman oluyor. Ateş, İpek’in yanına gidip verdiği 36 saat sürenin hala bitmediğini ona hatırlatıyor. İpek, Ateş’in yine haklı çıkmasına pek şaşırmıyor. Memoli, ölmekten kurtuluyor. Ama biyopsi sonrasında vücudunda hangi hasarlar kalacağını da bilmiyor.

Hekimoğlu 29. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Memoli’nin Babası Oğlunu Görmeye Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler