Ana SayfaDizilerBaraj 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Nazım'la Bahar'ın Evleneceğini Öğrenince Şok...

İlgili Postlar

Baraj 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Nazım’la Bahar’ın Evleneceğini Öğrenince Şok Oluyor!

Fox Tv’nin reytingleri yükselişe geçen sevilen dizisi Baraj, 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazım, 5 yıl sonra hapisten çıkıyor. Hapiste tanıştığı Mahir, öldükten sonra tüm mal varlığını Nazım’a bırakıyor. Nehir, bu sırada Hakan’la evleniyor ve Mert isminde bir oğlu oluyor. Tarık, Nehir’e yakın olmak için Hakan’la ortak oluyor. Yeni ortaklarıyla buluşmaya giden Tarık ile Hakan, karşılarında Nazım’ı görünce çok şaşırıyorlar. Mert’in doğum gününe Bahar, Nazım’la geliyor ve herkese evleneceklerini açıklıyor. Nehir, Nazım’la Bahar’ın evleneceğini öğrenince şok oluyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım’la Bahar’ın Evleneceğini Öğrenince Şok Oluyor!

Baraj dizisinin 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Nazım’ın hapisten çıktığını duyuyor. Onun yüz ifadesinden Hakan, Nehir’in Nazım’ı düşündüğünü anlıyor ve onunla görüşmemesini istiyor. Nehir, dayanamayıp Nazım’ın yanına gidiyor. Nazım, Nehir’i dinledikten sonra ondan gitmesini istiyor. Bahar, Nazım’ı abisinin hapse attırdığını biliyor. Bunu kimseye anlatmıyor. Ama Nazım’ı kurtarmak için yıllarca uğraşıyor. İkili bu süre zarfında yakınlaşıyor.

BARAJ 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tarık, Nazım’ın çıktığını duyup onun nerede olduğunu merak ediyor. Hiçbir yerde görünmediğini öğrenince de kendilerini takip ettiğini düşünüp rahatsız oluyor. Bu süre içinde Tarık, Zahra ile bir anlaşma yapmıştır. Zahra, bebeğini aldırmıştır ve Tarık’ın metresi olarak hayatını lüks içinde sürmektedir. Fulya, Tarık’ın Nehir’e karşı duyguları olduğundan şüpheleniyor. Tarık, fırsatını bulup Nehir’e birlikte kaçma teklif ediyor. O ise, onun söylediklerine aldırmıyor bile.

Hapishanede tanıştığı Mahir, Nazım’a ölmeden önce tüm mal varlığını bırakmıştır. Nazım, bir dizi ameliyat olup yüzündeki yara izinden kurtulmuş, bambaşka biri olmuştur. Tarık ile Hakan, yeni iş ortaklarıyla tanışmak için şirkete gidiyorlar. 45 dakika bekledikten sonra yeni iş ortaklarının kendilerini evine çağırdığını öğreniyorlar. Tarık, kendilerini ayağına çağıran adamı şimdiden sevmediğini söylüyor.

Karşılarında Nazım’ı görünce her ikisi de şok oluyor. Nazım, geçmişten hiç bahsetmeden iş konuşuyor ve onlarla ortak oluyor. Mert’in doğum günü partisi için Nehir, hazırlık yapıyor. Bahar, Nazım’la buluşup ona evlenme teklif ediyor. Nazım’da kabul ediyor. Doğum günü partisine Nazım’la giden Bahar, herkese evleneceklerini açıklıyor.

Baraj 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Nazım’la Evleneceğini Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler