Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Safiye Yüzünden Dayak Yiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Safiye Yüzünden Dayak Yiyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, Naci’nin kendisi hakkında fazla şey bilmesine şaşırıyor. Gülben, Esad’dan vazgeçiyor. Naci’ye karşı ilgi duymaya başlıyor. Onun buruk tatları sevdiğini öğrenip hemen, erik marmelat yapıp götürüyor. Safiye, onları yana görünce kıyameti koparıyor. Gülben, onun evli olduğunu ablasına söylüyor. Naci’yle konuşmak için aşağı inen Safiye, onun yaklaşmasıyla bağırmaya başlıyor. Yoldan geçenler Naci’nin Safiye’ye saldırdığını düşünüyorlar. Naci, Safiye yüzünden dayak yiyor.

Salı Dizileri 2020

Naci Safiye Yüzünden Dayak Yiyor!

Masumlar Apartmanı 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Han, Naci’nin boğazına sarılıp ona kim olduğunu soruyor. O da, kendisinin o kaçırdığı öğretmenlere benzemediğini söylüyor. Hatta Han’a, annesine benzediğin söylüyor. İnci, gelince Han, Naci’nin yakasını bırakmak zorunda kalıyor. Safiye, Gülben’i camdan Naci’nin dairesine bakarken yakalıyor. İkili tartışmaya başlıyor. O sırada Han geliyor ve Safiye’nin de Naci’nin dairesine baktığını öğreniyor.

MASUMLAR APARTMANI 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, Naci’yi görebilmek için cam silmeye başlıyor. Sonra onun okulda olabileceğini düşünüp Neriman’ı arıyor. Neriman’a Naci’nin hangi tatlardan hoşlandığını öğrenmesini istiyor. O da öğretmenine hangi tatlardan hoşlandığını soruyor. Naci, buruk tatlardan hoşlandığını söylüyor. Gülben, babasından buruk tatların hangi meyvelerde olduğunu öğrenip hemen erik aldırıyor.

Çöpleri koydukları dairede Gülben, bir dolu mektup buluyor. Safiye, o mektupların Naci’nin kendisine yazdığı ama annesinin sakladığını anlayıp alıp eve getiriyor. Yine annesinin hayaliyle kavga etmeye başlıyor. Geçmişte Safiye, annesinin baskısından bunalıp Naci’ye kendisini kurtarmasını istediği bir mektup yazıyor. Annesi Safiye’nin yazdığı mektubu ele geçirip. Onu başlıyor dövmeye. Sonra, fenalaşıp yere yığılıyor ve bir daha yürüyemiyor. Hep, bu duruma düşmesinden Safiye’yi suçluyor.

Gülben, Erik marmelatı yapıp Naci’ye götürüyor. Naci, resepsiyondan Neriman’ın ablasının geldiğini duyunca Safiye’nin geldiğini düşünüyor. Gülben’i karşısında görünce şaşırıyor. Safiye, onları yan yana görünce camdan elma fırlatıyor. O sırada Gülben, masanın üzerinde bir yüzük görüp Naci’nin evli olduğunu zannediyor. Safiye, Gülben’e oraya gittiği için çok sinirleniyor. O da evli adamla ne işi olabileceğini söylüyor.

Safiye, onun evli olduğunu duyunca aşağı onunla konuşmak için iniyor. Naci, ona kendisini anlatmaya çalışıyor. Ama dinlemeyip bağırmaya başlıyor. O sakinleşsin diye Naci, Safiye’ye gökyüzüne bakmasını istiyor. Yoldan geçenler Naci’nin Safiye’ye saldırdığını düşünerek ona meydan dayağı atıyor.

Masumlar Apartmanı 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Geçmişte Annesine Ne Yaptı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler