Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Geçmişte Annesine Ne Yaptı?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Geçmişte Annesine Ne Yaptı?

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 14. yeni bölümüyle 15 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Gülben, karakola götürülüp sorguya çekilir. Aslında kimsenin onu şikayet etmediği Han’ın onu durdurmak için böyle bir oyun oynadığı ortaya çıkar. Bu olaydan sonra Gülben, artık Esad’ı hayatından siler. Safiye’nin konuşmalarından sonra Gülben, sidikli çarşafları sakladıkları daireye girip orayı ateşe verir. Onu oradan Naci, kurtarır. Han, Naci’nin kim olduğunu anlayıp ondan hesap sormaya gider Masumlar apartmanı 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, geçmişte annesine ne yaptı?

Salı Dizileri 2020

Safiye Geçmişte Annesine Ne Yaptı?

Masumlar Apartmanı 14. bölüm 1. fragmanında; Safiye, yine annesinin hayaliyle konuşmaya başlıyor. Annesi, Safiye’ye onun yüzünden gün yüzü görmeyip tekerlekli sandalyeye mahkum kendisini öldürmek istediğini haykırıyor. Han, Naci ile Safi’nin önceden aşık olduklarını anlıyor. Ama Safiye, Han’a kendisinin ahlaksız olmadığını söyleyip bayılıp kalıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 14. bölüm 1. fragmanı….

MASUMLAR APARTMANI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, karakolda ne yapacağını bilemez. Han, polisle konuşup ona eldiven ve oturması için örtü verdirir. Polisin sorgusunda Gülben, hapis yatabileceğini öğrenir. Odada oturup altına kaçırıp öylece kalır. Han, babasına Gülben’i kendisinin şikayet etmek zorunda kaldığını söyler ve ondan ilk kez büyük bir azar işitir.

İnci, Esra’nın Gülben’i şikayet ettiğini düşünerek Esad’ın evine gider. Onlar, Gülben’i şikayet etmediklerini söyler. Ama İnci, onlara inanmaz. Taki Han’ın Gülben’e bir ders vermek için bunu yaptığını itiraf edene kadar. Safiye, Gülben’e onun sidikli olduğunu Esad’a söylediğini ondan vazgeçmesini ister. Gülben, bir kez daha yıkılıp sidikli çarşaflarının olduğu daireye kendisini kilitleyip orayı ateşe verir.

Sonra evin anahtarını kaybedip orada hapis kalır. Naci, Gülben’in yardım çığlığını görüp eve girip o dairenin anahtarını alıp Gülben’i kucağında dışarı çıkarır. Safiye, kız kardeşinin kurtulmasını değil Naci’nin eve ayaklarıyla girmesini kafasına takar. Bunu Naci, görüp çok yadırgar. Onu yıllar önce bıraktığı Safiye, zannedip ona not bırakır. O not ve fotoğraf Han’ın eline geçer.

Han, önce Naci’ye İnci’nin konuştuğunu görüş kıskanır. Sonra onun ablasıyla fotoğrafını görünce gizlice onun otel odasına girer. Onun karşısına çıkıp neyin peşinde olduğunu sorar. Naci’nin, otel odasının camına çizdiği kuş resmini gören Gülben, onun kendine mesaj gönderdiğini zannedip mutlu olur. Safiye, Gülben’i Naci’nin odasına bakarken görüp onu kıskanır.

Masumlar Apartmanı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Bu Seferde Naci’ye Mi Aşık Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler