Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Bu Seferde Naci'ye Mi...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Bu Seferde Naci’ye Mi Aşık Oluyor?

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülben, karakola götürülüp sorguya çekiliyor. Aslında kimsenin onu şikayet etmediği Han’ın onu durdurmak için böyle bir oyun oynadığı ortaya çıkıyor. Bu olaydan sonra Gülben, artık Esad’ı hayatından siliyor. Safiye’nin konuşmalarından sonra Gülben, sidikli çarşafları sakladıkları daireye girip orayı ateşe veriyor. Onu oradan Naci, kurtarıyor. Han, Naci’nin kim olduğunu anlayıp ondan hesap sormaya gidiyor. Gülben, bu seferde Naci’ye mi aşık oluyor?

Salı Dizileri 2020

Gülben Bu Seferde Naci’ye Mi Aşık Oluyor?

Masumlar Apartmanı 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülben, karakolda ne yapacağını bilemiyor. Han, polisle konuşup ona eldiven ve oturması için örtü verdiriyor. Polisin sorgusunda Gülben, hapis yatabileceğini öğreniyor. Odada oturup altına kaçırıp öylece kalıyor. Han, babasına Gülben’i kendisinin şikayet etmek zorunda kaldığını söylüyor ve ondan ilk kez büyük bir azar işitiyor.

MASUMLAR APARTMANI 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İnci, Esra’nın Gülben’i şikayet ettiğini düşünerek Esad’ın evine gidiyor. Onlar, Gülben’i şikayet etmediklerini söylüyor. Ama İnci, onlara inanmıyor. Taki Han’ın Gülben’e bir ders vermek için bunu yaptığını itiraf edene kadar. Safiye, Gülben’e onun sidikli olduğunu Esad’a söylediğini ondan vazgeçmesini istiyor. Gülben, bir kez daha yıkılıp sidikli çarşaflarının olduğu daireye kendisini kilitleyip orayı ateşe veriyor.

Sonra evin anahtarını kaybedip orada hapis kalıyor. Naci, Gülben’in yardım çığlığını görüp eve girip o dairenin anahtarını alıp Gülben’i kucağında dışarı çıkarıyor. Safiye, kız kardeşinin kurtulmasını değil Naci’nin eve ayaklarıyla girmesini kafasına takıyor. Bunu Naci, görüp çok yadırgıyor. Onu yıllar önce bıraktığı Safiye, zannedip ona not bırakıyor. O not ve fotoğraf Han’ın eline geçiyor.

Han, önce Naci’ye İnci’nin konuştuğunu görüş kıskanıyor. Sonra onun ablasıyla fotoğrafını görünce gizlice onun otel odasına giriyor. Onun karşısına çıkıp neyin peşinde olduğunu soruyor. Naci’nin, otel odasının camına çizdiği kuş resmini gören Gülben, onun kendine mesaj gönderdiğini zannedip mutlu oluyor. Safiye, Gülben’i Naci’nin odasına bakarken görüp onu kıskanıyor.

Masumlar Apartmanı 13. bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Kendisini Esat’ın Şikayet Ettiğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler