Ana SayfaDizilerAlev Alev 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ömer Selim'i Konuşturup Kayıtları Polise...

İlgili Postlar

Alev Alev 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ömer Selim’i Konuşturup Kayıtları Polise Veriyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 6. yeni bölümüyle 10 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, Ömer’le Ozan’a, kendisine bir ev bulması gerektiğini söyler. Onlarda mahallede terk edilmiş bir eve Cemre’yi yerleştirirler. Aslında pek de yaşanacak gibi bir yer değildir. Ama Cemre, orada kalmaya mecburdur. Tabi Rüya onu yalnız bırakmaz. Bülent, şoför olarak Ali’yi işe aldığını Tomris’e söyler. Çiçek, Ali’nin kıyafetlerini koklayıp gözyaşı döker. Alev Alev 6. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Ömer, Selim’i konuşturup kayıtları polise teslim ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ömer Selim’i Konuşturup Kayıtları Polise Veriyor!

Alev Alev 6. bölüm 3. fragmanında; İskender tarafından darp edilen Ömer, ona bileniyor ve hemen Selim’i kıskıvrak yakalayıp onu konuşturuyor. Onun nasıl o gün insanların üzerine kapıları kilitlediğini bir bir anlattırıyor ve aldığı ses kayıtlarını polise götürüp teslim ediyor. Tomris, Bülent’in Ali’yi işe aldığını öğrenip engel olamaya çalışıyor. Ali, Çiçek’i Şimay zannedip ona sesleniyor. Çiçek ise, Ali’ye yakın olmanın hem sevincini hemde, üzüntüsünü yaşıyor.

İşte Alev Alev 6. bölüm 3. fragmanı…

ALEV ALEV 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, Ozan’ın yardımıyla canlı yayında tüm yaşadıklarını anlatır ve sonrasında karakola ifade vermek için gider. Daha sonrasında hastaneye sevk edilip darp raporu alır. Doktor Cemre’ye, bu darp raporunun bir kanıtı olmadığı için işe yaramayabileceğini söyler. Çelebi, onun konuşmalarının televizyonlarda yayınlanmasına engel olur.

Rüya, Çelebi’nin engellemelerine rağmen Cemre’nin sesini duyurmayı başarır. Tüm ünlüler, Cemre’nin yanında olduklarını söyleyen mesajlar yayınlar. Cemre, beş parasız kalır. Öte yandan Ozan’ın annesi onu evde istemez. Çelebi, bir basın toplantısı düzenleyip kızının annesini görebildiğini beyan eder.

Rüya’nın babası onun Ömer’le görüşmesini istemez. Ama o babasına karşı çıkıp geceyi onun evinde geçirir. İskender, bu durumdan rahatsız olup Ömer’in dükkanına gider ve onun çayına ilaç koyar. Ömer, Ozan’la birlikte İskender’i takıldığı mekanda bulur ve içkisine koyduğu ilaçla kendisine yaptığı şeyin intikamını alır.

Bülent, Atlas’ın yanına gidip annesiyle anneannesinin kendisinden bir şey saklayıp saklamadığını sorar. Atlas, korkudan altına kaçırır. Çiçek, onu Bülent’in elinden kurtarıp banyoya sokup yıkar. Cemre, Çelebi’nin beyanından sonra kızını görmek için onun evine gider. Önce kapıları açtırmayan Çelebi, sonra kapıları açtırıp Güneş’in annesini görmesine hatta onunla gidebilmesine izin verir.

Cemre, Güneş’i alıp Ozan’ın evine götürüp Rüya’yı arar. Rüya, onlara bir otel ayarlayıp yola çıkar. Çelebi, basını ve polisleri Ozan’ın evinin önüne yığar. Çıkarttığı kararla kızını Cemre’den alır. Onun Ozan’la ilişkisi varmış gibi gösteriyor. Polisler, ifadesini almak için Ozan’ı alıp götürür.

Alev Alev 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Sokakta Kalmaktan Kurtuluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler