Ana SayfaDizilerBaraj 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Hakan'ın İhanetiyle 25 Yıl Hapis...

İlgili Postlar

Baraj 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Hakan’ın İhanetiyle 25 Yıl Hapis Yiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazım, bahçesinde ceset bulunduğunu öğrendikten sonra hemen eve gelip polisi arıyor. Polisler gelip Nazım’ı ilk şüpheli olarak gözaltına alıyor. Tarık, savcı tarafından tekrar çağrılıp ifadesi alınıyor. Hakan, Nazım’ı savunması için kız kardeşi Bahar’ı avukat olarak atıyor. Nazım’ın masum olduğu ispat edilecekken Hakan, Nehir’i elde etmek için onun delillerini yakıyor. Nazım, Hakan’ın ihanetiyle 25 yıl hapis cezası yiyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Hakan’ın İhanetiyle 25 Yıl Hapis Yiyor!

Baraj 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nazım, Nehir’e evlenme teklif ediyor ve oda kabul ediyor. İki aşık geceyi beraber geçiriyor. Nevin, Nazım’ı arayıp bahçede bir ceset bulduğunu söylüyor. Apar topar Nehir ve Nazım, eve gidip polisi arıyor. Nazım, Halil’in cesedi olduğunu anlıyor. Polis, ilk şüpheli olarak Nazım’ı karakola götürüyor.

BARAJ 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Öte yandan Tarık ile Zahra, derin bir nefes alıyor. Ama Tarık, kendisini mesajla tehdit edip paraları yaktıran kişinin kim olduğunu, tekrar tehdit edecek mi diye içi içini yiyor. Hakan, ölen eşi Yağmur’a Nehir’i çok benzettiği için onu kaybetmek istemiyor, Kardeşi Bahar’dan, Nazım’ın davasını görmesini istiyor. Bahar, Nehir’i görünce yengesine çok benzediğini görüyor.

Hakan, Bahar’dan bu davayı alıp Nazım’ı hapisten çıkartmamasını istiyor. O ise, bunu yapamayacağını söylüyor. Hakan, kardeşinden umudu kesince, Nazım’ı hapisten çıkartmamak için başka çareler buluyor. Tarık, tam İstanbul’a gidecekken İbrahim’in kendilerini tehdit eden kişi olduğunu öğreniyor.

Ona, tehdit mesajının tekrar geldiğini, paraları yaktıkları yere gitmelerini gerektiğini söylüyor. Orada, Tarık ile İbrahim, yüzleşip birbirlerine giriyor. İki hafta sonra Nazım’ın mahkemesi görülüyor. Bahar, Nazım’ın cinayet işlendiği zaman nerelerde olduğunu sunan bir dosya hazırlayıp mahkemeye veriyor.

Mahkemede, Nazım’ın deliller doğrultusunda serbest kalacağı beklenirken aksi oluyor. Nazım, Halil’i öldürmekten 25 yıl hapis cezasına mahkum ediliyor. Bunu duyan Nehir, fenalık geçiriyor. Onu Nazım’ın katil olduğuna inandırmaya çalışan Hakan ise onu teselli ediyor.

Baraj 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakan Nazım’ı Savunması İçin Bir Avukat Ayarlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler