Ana SayfaDizilerBaraj 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakan Nazım'ı Savunması İçin Bir Avukat...

İlgili Postlar

Baraj 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakan Nazım’ı Savunması İçin Bir Avukat Ayarlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 17. yeni bölümüyle 8 aralık salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazım, polisleri çağırıp eski eşinin bahçede bir ceset bulduğunu haber verir. Ceset’in Halil’in cesedi olduğunu öğrenen Meryem, ağlamaya başlar. Zahra’da, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi gözyaşı döker. Polisler, cesedin Nazım’ın bahçesinde bulunduğu için onu ilk şüpheli olarak karakola götürür. Nehir ise, onun arkasından baka kalır. Baraj 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hakan, Nazım’ı savunması için bir avukat ayarlıyor.

Salı Dizileri 2020

Hakan Nazım’ı Savunması İçin Bir Avukat Ayarlıyor!

Baraj 17. bölüm 2. fragmanında; Nazım, polisler tarafından cinayetten göz altına alınıyor. Nehir’de gözü olan Hakan, Nazım’ı savunması için bir avukat ayarlıyor. Bakalım, Nazım’ın suçsuz olduğu ortaya çıkacak mı?

İşte Baraj 17. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuyumcu Nehir’i ormanlık bir yere götürüp ona tecavüz etmeye kalkar. O da eline geçirdiği taşla adamın kafasına vurup elinden kurtulur. Oradan geçen ilk arabayı durdurur ve Hakan beyi görünce çok şaşırır. Hakan, Nehir’i evine götürüp doktora muayene ettirir. Ona, o adamın onu bir daha rahatsız etmeyeceğini söyler. Zerrin, Hakan beyin Nehir’e olan ilgisini anlar. Ona Nehir’in Nazım’ı bıraktığını söyler. O sırada Nehir, Nazım’la konuştuktan sonra onların yanına gelir. Onlara Nazım’ın yanına gideceğini söyler.

Nazım, Nevin’in telefonu uzun çalınca açar. Doktor Nevin’in hastalığının iyiye gittiğini ölümcül bir durum olmadığını söyler. Nazım, Nevin’in kendisini kandırdığını öğrenince hemen onunla birlikte adliyeye gidip boşanma dilekçesini imzalatır. Nehir’i arayan Nazım, Nevin’le iki güne kadar boşanmış olacaklarının müjdesini verir. Nehir, Zerrin’in kendisini engelleme girişimlerine aldırmaz ve valizini toplayıp Nazım’ın yanına gider.

Nazım, eve Nevin ile Ayşe’yi bırakıp Nehir’i dağ evine götürür. Orada ona sürprizler sunar ve Nehir’in önünde diz çöküp ona evlenme teklifi eder. Nehir’de, Nazım’la evlenmeyi kabul eder. Tarık, kim olduğunu bilmediği birinden şantaj mesajı alır. Ondan 500 bin lira ister ve o parayı Halil’i gömdükleri yere getirmesini ister. Tarık, nişanlısından bu parayı temin edip adamın söylediği yere götürür. O ise o parayı orada yakmasını ister. O da yakar. Nevin, köpeğin peşinden gittiği bahçede gömülmüş bir ceset olduğunu fark eder.

Baraj 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Halil’i Öldürmekten Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler