Ana SayfaDizilerHekimoğlu 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş İlk Kez Çaresiz Kalıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş İlk Kez Çaresiz Kalıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 28. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Beyninden kurşun yiyen bir hasta sürekli gülerek hastaneye getiriliyor. Onun evinde araştırma yapan Mehmet Ali, hasta gibi gülmeye başlıyor. Hasta, giderek kötüleşince Memoli, karantineye alınıyor. Hasta, tanı konulamadan hayatını kaybediyor. Memoli’ye eğer teşhis konulamazsa ölmesi için saatler kalıyor. Ateş, ilk kez bir hastanın tanısını koymak için çaresiz kalıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş İlk Kez Çaresiz Kalıyor!

Hekimoğlu 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hastaneye, kafasında kurşun tanecikleri olan ve sürekli gülen bir hasta getiriliyor. Hasta, Memoli’nin yaşadığı mahallesinden biridir. Ateş, Memoli’yle birlikte hastanın mahallesine gidiyor. Memoli, hastanın evinde araştırma yapıp, örnekler alıyor. Daha sonrasında, Memoli’de gülme krizlerine giriyor. Onun o halini gören Emre, hemen onu bir odaya kapatıyor.

HEKİMOĞLU 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ateş, hastaya emar çekilmesini istiyor. Ama, hastanın beyninde kurşun olduğu için bunun yapılmasına ekibi karşı çıkıyor. Ateş, bir kadavranın beynine kurşun sıkıp onu emara sokuyor ve emar cihazı hasar görüyor. İpek, Ateş’e bu yaptığından dolayı çok kızıyor. Memoli, Murat’la birlikte aynı odada karantinada kalıyor.

Yönetim kurulu, Memoli’yi başka bir hastaneye sevk etme kararı veriyor. Zeynep, kendi sunumunu çalmasına rağmen Memoli’ye yardım etmek istiyor. Onunla konuşmaya gittiğinde Memoli, Zeynep’in bacağına kullandığı enjektörü saplıyor ve onu eve gitmeye mecbur bırakıyor.

Zeynep, oradan kültür alıyor. Çıkarken Ateş’le karşılaşıyor. Ateş, onun aldığı şeyleri görünce hemen terasa çıkıp kuş pisliği aramasını söylüyor. Kuş pisliğinden numune alan Zeynep, hemen tahlil yapmaya başlıyor. Bu arada, yönetim kurulu toplanıyor ve Memoli’nin başka bir hastaneye sevk edilmesi isteniyor.

Zeynep, son anda yetişip Ateş’in teşhisinin yanlış olduğunu söylüyor. Bu arada Murat, hayatını kaybediyor. Memoli, dakikalarca Murat’ı, hayata döndürmeye çalışıyor. Murat’ın ölmesinden sonra Memoli’nin ölmesine saatler kalmıştır. Memoli’nin, hayatını kurtaracak teşhisi Ateş, bulabilecek mi? İlk kez bir hastaya teşhis koyamayan Ateş, Memoli’nin hayatını kurtarabilecek mi?

Hekimoğlu 28. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Bulaşıcı Olan Hastalığın Nedenini Bulmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler