Ana SayfaDizilerSihirli Annem Dizisinde İlk Kareler Geldi

İlgili Postlar

Sihirli Annem Dizisinde İlk Kareler Geldi

Bir dönemin en çok izlenen fantastik dizi Sihirli Annem ‘in tekrar çekileceği geçtiğimiz haftalarda konuşulmaya başlanmıştı. Acun Ilcalı dizinin yeniden Exxen platformu için çekime başladığını katıldığı bir programda açıklamıştı. Diziden ilk kareler yayınlandı. Detaylar haberimizin devamında…

Sihirli Annem Dizisi Başlıyor!

Acun Ilıcalı katıldığı bir programda kızı Melisa’nın Sihirli Annem’in eski bölümlerini çok severek izlediğini dile getirerek yeniden çekilmesi için gerekli adımları attığını şu sözlerle söylemişti;

“Melisa Sihirli Annem’in eski bölümlerini nefes almadan seyrediyor. Madem bu kadar seviyor yenisini yapayım dedim. Hemen Sihirli Annem’in yapımcısını aradım ve şimdi çekimdeler.”

Sihirli Annem Dizisi Yeniden mi Çekiliyor?

sihirli-annem

Dizinin kadrosunda ise Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Çiçek Acar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız’ın yanı sıra çocuk oyuncular Nisa Sofiya Aksongur, Cemre Demircan ve Egemen Uysal rol alıyor.

İnci Türkay’ı tüm Türkiye’ye tanıtan ‘Betüş’ karakterine ise Açelya Topaloğlu uygun görülürken Avni karakterine ise Bülent Seyran canlandıracak.

sihirli-annem

Emre Altuğ ise Sadık karakteri ile uzun bir sürenin ardından ekranlara dönüyor. Çilek karakterini ise Eylül Ugan canlandırıyor.

Süreç Film imzalı dizide yönetmen koltuğunda Başak Soysal otururken senaryosunu ise Gamze Özer kaleme alıyor. Dizi 10’ar bölüm halinde 2 sezon olarak çekilecek. Sihirli Annem’in yeni sezon bölümleri, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ve 1 Ocak 2021’de yayına başlayacak olan Exxen isimli dijital platformda yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler