Ana SayfaDizilerHekimoğlu 29. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Memoli'nin Babası Oğlunu Görmeye Geliyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 29. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Memoli’nin Babası Oğlunu Görmeye Geliyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 29. yeni bölümüyle 17 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, İpek’in yanına gidip ölen hastaya otopsi yapacağını söyler. İpek ise, buna izin vermez. Memoli’nin ateşi 48 e çıkar. Ateş’in aklına eski usul bir yöntem gelir ve Memoli’ye hastaya bunu yapmasını ister. İpek, onlara engel olmaya çalışır. Hekimoğlu 29. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Memoli’nin babası oğlunu görmeye geliyor.

Salı Dizileri 2020

Memoli’nin Babası Oğlunu Görmeye Geliyor!

Hekimoğlu 29. bölüm 3. fragmanında; Memoli’nin babası, uzaktan da olsa oğlunu ölmeden görmeye geliyor. Onun, hastalığına çare bulunamadığı sayılı saatleri kaldığını öğrenip yıkılıyor. Babası, oğluna korkmamasını dik durmasını söylüyor. Memoli, ölümden de mi korkmayacağını söylüyor. İpek ile Ateş, yine birbirlerine giriyor.

İşte Hekimoğlu 29. bölüm 3. fragmanı….

 

HEKİMOĞLU 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye, kafasında kurşun tanecikleri olan ve sürekli gülen bir hasta getirilir. Hasta, Memoli’nin yaşadığı mahallesinden biridir. Ateş, Memoli’yle birlikte hastanın mahallesine gider. Memoli, hastanın evinde araştırma yapıp, örnekler alır. Daha sonrasında, Memoli’de gülme krizlerine girer. Onun o halini gören Emre, hemen onu bir odaya kapatır.

Ateş, hastaya emar çekilmesini ister. Ama, hastanın beyninde kurşun olduğu için bunun yapılmasına ekibi karşı çıkar. Ateş, bir kadavranın beynine kurşun sıkıp onu emara sokar ve emar cihazı hasar görür. İpek, Ateş’e bu yaptığından dolayı çok kızar. Memoli, Murat’la birlikte aynı odada karantinada kalır.

Yönetim kurulu, Memoli’yi başka bir hastaneye sevk etme kararı verir. Zeynep, kendi sunumunu çalmasına rağmen Memoli’ye yardım etmek ister. Onunla konuşmaya gittiğinde Memoli, Zeynep’in bacağına kullandığı enjektörü saplar ve onu eve gitmeye mecbur bırakır.

Zeynep, oradan kültür alır. Çıkarken Ateş’le karşılaşır. Ateş, onun aldığı şeyleri görünce hemen terasa çıkıp kuş pisliği aramasını söyler. Kuş pisliğinden numune alan Zeynep, hemen tahlil yapmaya başlar. Zeynep, son anda yetişip Ateş’in teşhisinin yanlış olduğunu söyler. Bu arada Murat, hayatını kaybeder. Memoli, dakikalarca Murat’ı, hayata döndürmeye çalışır. Murat’ın ölmesinden sonra Memoli’nin ölmesine saatler kalmıştır. Memoli’nin, hayatını kurtaracak teşhisi Ateş, bulabilecek mi?

Hekimoğlu 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Memoli’yi Kurtarmak İçin Zamanla Yarışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler