Ana SayfaDizilerKefaret 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Sude'nin Elif Olmadığını Anlıyor Mu?

İlgili Postlar

Kefaret 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Sude’nin Elif Olmadığını Anlıyor Mu?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kefaret, 5. yeni bölümüyle 20 aralık pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, yıllar sonra kızına kavuşmasının mutluluğunu yaşarken, onu tekrardan kaybetmekten korkar. Sinan, ona destek olur. Minüre ise Zeynep’e, kardeşini ona yedirmeyeceğini söyler. Meltem’in hapisten çıkan yakını, Ahmet’e bıçak çeker. Zeynep, DNA testinin sonucunun çıktığını öğrenir. Aslında Elif, Arzu’nun elindedir. Zühre, Nil’le para karşılığında Elif’e ona vermek üzere pazarlığa oturur. Arkadaşının odasında saklanan Can, evden kovulur. Kefaret 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinan, Sude’nin Elif olmadığını anlıyor mu?

Pazar Dizileri 2020

Sinan Sude’nin Elif Olmadığını Anlıyor Mu?

Kefaret 5. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, DNA testinin sonucunun pozitif olduğunu ve Sude’nin resmen kendisine teslim edileceğini öğreniyor. Yıllar sonra kızına kavuşmanın sevincini yaşayan Zeynep, Sude’yle yeni bir hayat kurmayı planlıyor. Sinan, Sabri’nin özel eşyalarını sakladığı kasayı açıyor ve orada iki fotoğraf buluyor. Biri Sude’nin annesiyle çekilen fotoğrafı, diğeri ise ölen annesi ile olan fotoğrafı.

İşte Kefaret 5. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 4. BÖLÜM ÖZETİ! 

Zeynep, gazeteciyi darp etme suçundan göz altına alınır. Sude’yi Sinan’a emanet eden Zeynep, durumu öğrenmemesi için onu sıkı sıkı tembihler. Minüre, Sude’ye babasının öldüğünü söyler. Ahmet, emniyete gidip Zeynep’in kendi himayesinde olacağını söyleyip onu alıp eski evlerine götürür. Ona, orada yeni bir başlangıç yapacaklarını söyler.

Ahmet, mangal yapmaya hazırlanırken onların tartışmalarını duyan eski komşuları gelir. Yemekte Zeynep, komşusuna durumu anlatıp gitmesi için ondan yardım ister. Tam kaçacakları sırada Ahmet gelip, onları darp etmeye çalışır. Sinan, Zeynep’in Ahmet tarafından alı konulduğunu öğrenip onu almaya gider. Zeynep’i, Ahmet’in elinden kurtarıp eve götürür.

Bu adada Can, evi terk eder ve gidip arkadaşının odasında saklanır. Minüre, Sude’ye gerçek babasının yaşadığını onun geleceğini söyler. Sude’nin kafası karışır. Minüre, Zeynep’in telefonundan Ahmet’e kızlarını bulduğunu yazıp bir de konum atar. Ahmet, hemen yola çıkar.

Meltem’de, hapisten çıkan Arzu’nun abisiyle anlaşıp ondan Ahmet’i korkutmasını ister. Aslında Meltem, Elif’i kaçırıp Arzu’ya vermiştir ve her ay Zühre’ye yıllardır para ödemektedir. Zühre, Nil’in yanına gidip Elif’i ona vermesi karşılığında ondan beş yüz bin lira para ister.

Kefaret 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep DNA Sonucunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler