Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Görkem Mustafa'yı Öldürmeyi Mi...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Görkem Mustafa’yı Öldürmeyi Mi Planlıyor?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 16. yeni bölümüyle 20 aralık pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Maria, Nesrin’i hastanede gördüğünü hatırlar. Onun Görkem’le görüştüğünü görünce de, tuzağı onların kurduğundan emin olur. Görkem’in karşısına geçen Maria, onun kim olduğunu sorar. O da, Mustafa’ya bir şey olmasını istemiyorsa kendisiyle gelmesini söyler. Maria ile Mustafa 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Görkem, Kudret’ten intikam almak için Mustafa’yı öldürmeyi mi planlıyor?

Pazar Dizileri 2020

Görkem Mustafa’yı Öldürmeyi Mi Planlıyor?

Maria ile Mustafa 16. bölüm 2. fragmanında; Görkem, annesine her şeyin bittiğini, intikamlarını aldığını söylüyor. Kudret, kalp krizi geçiriyor ve kalbi duruyor. Nesrin, hastanede onun başına gidip ona, yıllar sonra ona getirdiği hediyeyi görmeden ölmeyeceğini söylüyor. Mustafa, olanları yapanın Görkem olduğunu anlayıp hemen Maria’yı arıyor ve otelden çıkmasını istiyor. Görkem ise, Maria’yı kaçırmıştır. Kudret’e acıların en büyüğünü yaşatacağını söyleyen Görkem’in saklandığı yeri Mustafa buluyor ve içeri girdiğinde bir el silah sesi duyuluyor.

İşte Maria ile Mustafa 16. bölüm 2. fragmanı…

MARİA İLE MUSTAFA 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Maria, restoranının açılışı şerefine mutfağa girip birbirinden güzel yemekler yapar ve herkesi oraya çağırır. Görkem, son anda masaya oturur. Kudret’in çocuklarına ne kadar düşkün olduğunu onun sözlerinden anlayıp bozulur ve birden sofradan kalkıp gider. Onun masadan kalkmasından sonra Kudret, Mustafa’ya ondan hoşlanmadığını onu iyi araştırıp araştırmadığını sorar.

Mustafa, Görkem’in kim olduğunu araştırmaya başlar. Maria’nın ilk iş gününde hiç müşteri gelmez. Kapatacağı sırada Görkem gelip ondan yemek ister. Yemek yedikten sonra koyu bir sohbete başlarlar. Mustafa, Maria’nın Görkem’le samimi bir şekilde konuştuğunu görünce kıskanır. Ondan Görkem’e karşı mesafeli davranmasını ister. Şahin, kendisini ailesi tarafından dışlanmış hisseder.

Çiçek ise, Şahin’i ve bebeğini bırakıp dışarı gezmelere gider. Şahin’e karşı da tavırları değişir. Gonca, kardeşlerini toplayıp ailesinden kalan mirası bölüşmek iser. Ama evlerinin borçlardan dolayı satılacağını öğrenir. Eve icra geldiğini öğrenen Mustafa, onları konağa götürmek ister. Onlar gelmeyince de Şahin’in yanına gitmelerini ister. Bu durum ise Çiçek’ın hoşuna gitmez.

Görkem, Maria’nın yemeklerini tatması için ünlü bir gurme ayarlar. Onun bu jesti karşısında Maria, Görkem’i konağa yemeğe davet eder. Mustafa, Görkem’i görünce yine bozulur. Görkem, kolundaki saati Kudret’in gözüne sokar. O sırada eve polisler gelir ve uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktan Mustafa, Kudret ve Şahin’i göz altına alır.

Maria İle Mustafa 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Görkem Maria’yı Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler