Ana SayfaDizilerYasak Elma 90. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Şahika'nın Oyununa Gelecek Mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma 90. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Şahika’nın Oyununa Gelecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 90. yeni bölümüyle 21 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız ile Çağatay, sevgili olur. Ancak Feride, Yıldız’ın işini bitirmek ve onu oğlunun gözünden düşürmek için bir plan yapar. Feride’nin planı tutar ve ikili ayrılır. Hasan Ali bey, Ender’e kendisini göstermek için bir yemek düzenler. Onun gözüne girmek için herkese pahalı saatler alır. Şirkette söz sahibi olmayan Şahika, Yıldız’la uğraşmak için Feride’yi bulur. Feride, Şahika’yı istediği bir gelin adayı olarak görür. Çağatay, Yıldız’dan ayrı kalmaya dayanamaz. Yasak Elma 90. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Şahika’nın oyununa gelecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Şahika’nın Oyununa Gelecek Mi?

Yasak Elma 90. bölüm 1. fragmanında; Feride, Şahika ile oğlunu tanıştırıyor. Çağatay, mecbur kalıyor onunla tanışmaya. Şahika, Çağatay’ın evine gidiyor. Çağatay’da mecburen içeri alıyor. Ona kız arkadaşı olduğunu söylüyor. O sırada Yıldız geliyor. Yıldız’ın gelmesiyle Çağatay, Şahika’yı banyoya saklıyor. Şahika, banyoda gürültü yapıyor. Yıldız, banyonun kapısını açtığında Şahika’yı görüyor.

İşte Yasak Elma 90. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 89. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Çağatay’la görüşmeye başlar. Cenk ise, Yıldız’dan ümidini kesmeyip onu arayıp otellerinin işini ona vermeyi teklif eder. Oda kabul eder. Ama Cenk, Yıldız’la bu konuyu akşam yemeğinde konuşmak istediğini söyler. Çağatay, Cenk’in Yıldız’a yakın olmak için bu teklif ettiğini öğrenip onu uyarır. Feride ise, Cenk ile Yıldız’ı yemek yerken görüntüleyip oğluna bu görüntüleri iletir.

Hasan Ali Bey, sırf Ender’in gözüne girmek için tüm şirket ortaklarını evinde yemeğe davet eder. Herkese pahalı saat hediye eder. Bu yemeğe, Çağatay’da katılır. Hasan Ali, Yıldız’ı çok beğenir. Feride, Yıldız’ın iş yerinin iki dükkan ötesine kuru temizleme dükkanı açar. Asuman, bunu fark eder. Yıldız’la birlikte oraya gidip onunla tartışırlar. Çağatay, annesinin kurduğu oyuna inanır.

Şirkette söz sahibi olmayan Şahika, boşta kalır ve Yıldız’ın hayatını merak eder. Onun Çağaty’la birlikte olduğunu ve onun annesinin de Yıldız’ı istemediğini öğrenip hemen bir plan yapar. Yıldız, Çağatay’ın annesinin yaptıklarından bunalıp ona çıkışır. Oda, bu kadar basit bir meseleyi çözemiyorlarsa bu ilişkinin başlamadan bitmesini ister.

Yıldız da, kabul eder ve Çağatay’dan ayrılır. Aradan iki gün geçer ve Yıldız’ın kapısı çalar. Kapıdaki görevli, aşağı komşunun taşınacağını gürültü olursa, kusura bakmamasını ister. Yıldız, görevlilere Çağatay’ı sorarken o arkasında belirir. Çağatay, bu oyunu kendisini kaybedince nasıl davranacağını anlaması için yaptığını söyler.

 Yasak Elma 90. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yıldız’dan Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler