Ana SayfaDizilerRamo 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yavuz'un Arabasını Doğu Mu Patlatıyor?

İlgili Postlar

Ramo 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yavuz’un Arabasını Doğu Mu Patlatıyor?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 25. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo, Çilingir’i bulup ondan Yavuz’u bulmak için yardım ister. Ancak, onu canlı ister. Cihangir, Vasili’nin eşine Rusya’ya gidip kayın babasına oğlunu Ramo’nun öldürdüğünü söylemesini ister. Yavuz’da, Ramo’nun kendisini öldürmeden onu ortadan kaldırmanın çarelerini arar. Doğu, artık hangi tarafta duracağını babasının ortaya çıkmasından sonra anlar. Bu durumda Ramo’nun eli kuvvetlenir. Ramo, son kez Sibel’i Cihangir’in yanına gönderir. Ramo 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yavuz’un arabasını Doğu mu patlatıyor?

Cuma Dizileri 2020

Yavuz’un Arabasını Doğu Mu Patlatıyor?

Ramo 25. bölüm 2. fragmanında; Sibel, Cihangir’i Doğu’nun çağırdığı haberini alıp Ramo’ya iletiyor. Ramo, onun Cihangir’i öldüreceğini düşünüyor. Doğu, silahını Cihangir’e mi doğrultuyor? Yavuz’u arabasında yakalayan Ramo, onu takip ediyor. O sırada birileri Yavuz’un arabasını patlatıyor. Yavuz’un arabasını kim patlatıyor?

İşte Ramo 25. bölüm 2. fragmanı….

RAMO 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Vasili’nin düzenlediği yemeğe Ramo’nun geldiğini gören Yavuz, çok şaşırır. Zehirli havyarları hazırlatan Vasili, o masada bulunan Yavuz hariç herkesi öldürmeyi planlar. Cihangir, gelen telefonla, 12 milyonluk mallarının patlatıldığını öğrenir. Fiko, havyarı yiyeceği sırada, Vasili tabağı masadan aşağı düşürür. Ramo da, limanda bir patlama olduğunu, aileden birinin öldüğünün haberini alır.

Patlama yerine giden Ramo, halasının öldüğünü öğrenir. Tüm aile Fidan’ın ölümüyle perişan olur. Fidan’ın cenazesinin ardından Ramo, onun katilini bulmak için yemin eder. Ramo, hemen Fiko, Yavuz ve Doğu’u aldırıp ellerini ayaklarını bağlatıp sorguya çeker. Doğu’ya Ramo, babasının bıraktığı videoyu seyrettirir. Ama Doğu, Cihangir’in söylediklerine yani, Ramo’nun babasını öldürdüğüne ve yanına çekmek için kendisini koruduğuna inanır.
Ramo, onu Haşmet’e emanet edip gider. Haşmet’de Doğu’ya, Ramo’ya inanmasını istiyor. Onun ikili oynadığını zanneden Doğu, Haşmet’i karnından bıçaklayıp kaçar. Kaçarken de, Yavuz ile Fko’nun da iplerini çözer. Ramo, o gün masada oturdukları herkesi bir araya getirir ve o günkü gibi havyar ikram ettirir. Zehirli olduğunu zannedip yemeyen kişinin halasının katili olduğunu anlayacağını umar. Vasile, havyarı yemez ve silahına davranır. Ortalık karışıyor ve Vasili vurulur.
Sibel, vasilinin konuşmalarını dinleyip katilin Yavuz olduğunu anlar. Ama Doğu tarafından kaçırılır. Doğu, Sibel’i arabaya kapatıp bomba yerleştirir. Ramo’ya alıp Sibel’in yanına götürür. Ona elindeki bombanın pimini gösterir. Eğer kafasına sıkmazsa, Sibel’in bulunduğu arabayı patlatacağını söyler. O sırada öldü sanılan Köksal gelir. Doğu, babasını karşısında görünce dona kalır. Köksal, oğlunun elinden bombanın pimini alır.

Ramo 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Yavuz’un İşini Bitirmek İçin Harekete Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler