Ana SayfaDizilerYasak Elma 90. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yıldız'dan Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 90. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yıldız’dan Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 89. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız ile Çağatay, sevgili oluyor. Ancak Feride, Yıldız’ın işini bitirmek ve onu oğlunun gözünden düşürmek için bir plan yapıyor. Feride’nin planı tutuyor ve ikili ayrılıyor. Hasan Ali bey, Ender’e kendisini göstermek için bir yemek düzenliyor. Onun gözüne girmek için herkese pahalı saatler alıyor. Şirkette söz sahibi olmayan Şahika, Yıldız’la uğraşmak için Feride’yi buluyor. Feride, Şahika’yı istediği bir gelin adayı olarak görüyor. Çağatay, Yıldız’dan ayrı kalmaya dayanamıyor. İkili tekrar birlikte oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay Yıldız’dan Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

Yasak Elma 90. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Çağatay’la görüşmeye başlıyor. Cenk ise, Yıldız’dan ümidini kesmeyip onu arayıp otellerinin işini ona vermeyi teklif ediyor. Oda kabul ediyor. Ama Cenk, Yıldız’la bu konuyu akşam yemeğinde konuşmak istediğini söylüyor. Çağatay, Cenk’in Yıldız’a yakın olmak için bu teklif ettiğini öğrenip onu uyarıyor. Feride ise, Cenk ile Yıldız’ı yemek yerken görüntüleyip oğluna bu görüntüleri iletiyor.

YASAK ELMA 89. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hasan Ali Bey, sırf Ender’in gözüne girmek için tüm şirket ortaklarını evinde yemeğe davet ediyor. Herkese pahalı saat hediye ediyor. Bu yemeğe, Çağatay’da katılıyor. Hasan Ali, Yıldız’ı çok beğeniyor. Feride, Yıldız’ın iş yerinin iki dükkan ötesine kuru temizleme dükkanı açıyor. Asuman, bunu fark ediyor. Yıldız’la birlikte oraya gidip onunla tartışıyorlar. Çağatay, annesinin kurduğu oyuna inanıp Yıldız’a, restini çekiyor.

Şirkette söz sahibi olmayan Şahika, boşta kalıyor ve Yıldız’ın hayatını merak ediyor. Onun Çağaty’la birlikte olduğunu ve onun annesinin de Yıldız’ı istemediğini öğrenip hemen bir plan yapıyor. Yıldız, Çağatay’ın annesinin yaptıklarından bunalıp ona çıkışıyor. Oda, bu kadar basit bir meseleyi çözemiyorlarsa bu ilişkinin başlamadan bitmesini istiyor.

Yıldız da, kabul ediyor ve Çağatay’dan ayrılıyor. Aradan iki gün geçiyor ve Yıldız’ın kapısı çalıyor. Kapıdaki görevli, aşağı komşunun taşınacağını gürültü olursa, kusura bakmamasını istiyor. Yıldız, görevlilere Çağatay’ı sorarken o arkasında beliriyor. Çağatay, bu oyunu kendisini kaybedince nasıl davranacağını anlaması için yaptığını söylüyor.

 Yasak Elma 89. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahika Şimdide Çağatay’a Mı Kancayı Takıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler