Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akın Babasının İntikamını Cemil'den...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akın Babasının İntikamını Cemil’den Alıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, ortalardan kayboluyor. Cengiz, 17 fabrikasının yakılmasından sonra sinir krizleri geçiriyor. Yamaç, ikinci hamle için biraz bekliyor. Cengiz’i, yakalayan Yamaç, onu öldürmüyor. Onu, dağ başında bir yerde yalın ayak bırakıyor. Kulkan, babasını telefon sinyalinden buluyor. Cumali, Cemil’in abisine kurduğu tuzağı anlıyor ve ona kıskıvrak yakalıyor. Akın, babasının intikamını Cemil’den alıyor. Amcalarının da izniyle onu benzinle dedesinin çakmağıyla ateşe veriyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Akın Babasının İntikamını Cemil’den Alıyor!

Çukur dizisinin 4. sezon 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, tüm Erdenet’lerin mezarlarını tek tek kazıyor. Yanına da abisinin o çok sevdiği sazını gömüyor. Cengiz, 17 fabrikasının yanmasından sonra, müdürleri toplayıp onlara fırça çekip, onların işine son veriyor. Evdeki hizmetçileri, aşçıları da işten kovuyor. Apar topar Kulkan’ı eve getirtiyor. Kulkan, kendisine geldiğinde nerede olduğunu anlıyor ve Selin’den kendisini güncellemesini istiyor. Selin, en son olan olayları ona anlatıyor.

ÇUKUR 4. SEZON 15. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Cumali, Selim’in gece çıktığında nerede gittiğini kimlerle görüştüğünü araştırmaya başlıyor. Çünkü, onu Çağatay’ın eline düşüren birinin tuzağına düştüğünü biliyor. Yamaç, Nehir’in yanına gidip ondan dikkatli olması gerektiğini söylüyor. O ise aldırış etmiyor. Kulkan, Yamaç’ı takip edip onun Nehir’le bir bağlantısı olduğunu anlayıp pususunu kuruyor.

Cumali, Selim’in takıldığı mekana girip üç beş kişinin olduğunu görüyor ve oradaki insanların Erdetlerin adamı olduğunu anlıyor. Önce, Cemil’e durumu anlamamış gibi yapıp ondan abisi hakkında bilgi alıyor. Sonra onu katip edip Erdenetlerin adamı olduğunu anlıyor. Yamaç, Cengiz’i alıp dağ başına yalın ayak bırakıyor. Cengiz, ıssız bir yerde yapacağını düşünürken oğlu Kulkan, onu buluyor.

Daha sonra Kulkan, eve Nehir’i bulup getiriyor. Cengiz, önce onun yanlış kişiyi getirdiğini, Yamaç’tan hamile olanın Efsun olduğunu söylüyor. Ama, anlıyor ki Yamaç, hem Nehir’i, hem de Efsun’u hamile bırakmıştır. Onları aynı odaya koyuyor. Cemil’i, kıskıvrak yakalayan Koçovalı kardeşler. Selim’i tuzağa düşürüp ölmesine neden olan kişinin ölmesini Akın’a bırakıyorlar. Akın, dedesinin çakmağıyla Cemil’i ateşe veriyor.

Çukur 4. Sezon 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Cengiz’in Kabusu Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler