Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Görkem Maria'yı Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Görkem Maria’yı Kaçırıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maria ile Mustafa, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kudret’le karşılaşan ve onun çocuklarına çok düşkün olduğunu gören Görkem, aniden kalkıp masayı terk ediyor. Onun bu hareketi Kudret’in hoşuna gitmiyor. Mustafa, Maria’nın Görkem’le samimi olmasından rahatsız oluyor. Maria, kendisine yardım ettiği için Görkem’i eve davet ediyor. Candemir’lerin sevkıyatı olacağını öğrenen Görkem. tırlara uyuşturucu koyduruyor. Kudret, Mustafa ve Şahin, uyuşturucu kaçakçılığından göz altına alınıyor. Maria ile Mustafa 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Görkem, her şeyi fark eden Maria’yı tehdit edip kaçırıyor.

Pazar Dizileri 2020

Görkem Maria’yı Kaçırıyor!

Maria ile Mustafa 16. bölüm fragmanında; Maria, Nesrin’i hastanede gördüğünü hatırlıyor. Onun Görkem’le görüştüğünü görünce de, tuzağı onların kurduğunu anlıyor. Görkem’in karşısına geçen Maria, onun kim olduğunu soruyor. O da, Mustafa’ya bir şey olmasını istemiyorsa kendisiyle gelmesini söylüyor.

İşte Maria ile Mustafa 16. bölüm fragmanı…

 

MARİA İLE MUSTAFA 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maria, restoranının açılışı şerefine mutfağa girip birbirinden güzel yemekler yapıyor ve herkesi oraya çağırıyor. Görkem, son anda masaya oturuyor. Kudret’in çocuklarına ne kadar düşkün olduğunu onun sözlerinden anlayıp bozuluyor ve birden sofradan kalkıp gidiyor. Onun masadan kalkmasından sonra Kudret, Mustafa’ya ondan hoşlanmadığını onu iyi araştırıp araştırmadığını soruyor.

Mustafa, Görkem’in kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Maria’nın ilk iş gününde hiç müşteri gelmiyor. Kapatacağı sırada Görkem gelip ondan yemek istiyor. Yemek yedikten sonra koyu bir sohbete başlıyorlar. Mustafa, Maria’nın Görkem’le samimi bir şekilde konuştuğunu görünce kıskanıyor. Ondan Görkem’e karşı mesafeli davranmasını istiyor. Şahin, kendisini ailesi tarafından dışlanmış hissediyor.

Çiçek ise, Şahin’i ve bebeğini bırakıp dışarı gezmelere gidiyor. Şahin’e karşı da tavırları değişiyor. Gonca, kardeşlerini toplayıp ailesinden kalan mirası bölüşmek istiyor. Ama evlerinin borçlardan dolayı satılacağını öğreniyor. Eve icra geldiğini öğrenen Mustafa, onları konağa götürmek istiyor. Onlar gelmeyince de Şahin’in yanına gitmelerini istiyor. Bu durum ise Çiçek’ın hoşuna gitmiyor.

Görkem, Maria’nın yemeklerini tatması için ünlü bir gurme ayarlıyor. Onun bu jesti karşısında Maria, Görkem’i konağa yemeğe davet ediyor. Mustafa, Görkem’i görünce yine bozuluyor. Görkem, kolundaki saati Kudret’in gözüne sokuyor. O sırada eve polisler geliyor ve uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktan Mustafa, Kudret ve Şahin’i göz altına alıyor.

Maria İle Mustafa 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Görkem Kudret Ve Oğullarına Komplo Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler