Ana SayfaDizilerArıza 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ailesinin Katillerini Öğrenen Haşmet Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Arıza 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ailesinin Katillerini Öğrenen Haşmet Ne Yapacak?

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, özel bir tim tarafından kaçırılıp sorguya çekiliyor. Konuşmayınca da serbest bırakılıyor. Bu işin içinde Fuat’ın olduğunu tahmin eden Ali Rıza, onu arayıp herkesi toplamasını istiyor. Orada, olanları anlatıyor ve Fuat, Ali Rıza’yı denemek için böyle bir şey yaptığını itiraf ediyor. Ali Rıza, Halide’ye ilişkilerinin bittiğini söylüyor. Melek, Murat ile Fuat’ın konuşmalarını aldığı ses kaydığını Haşmet’e dinletiyor. Ailesinin katillerini öğrenen Haşmet, ne yapacak?

Pazar Dizileri 2020

Ailesinin Katillerini Öğrenen Haşmet Ne Yapacak?

Arıza dizisinin 15. fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza, tam Numan’ı kıskıvrak yakalayıp onu konuşturacağı sırada özel bir tim gelip onu kaçırıyor. Götürülüp işkence edilen Ali Rıza’ya, birden bire nasıl nam saldığı, kime çalıştığı soruluyor. Önünü, konsorsiyumda olan kişilerin fotoğrafları konuluyor ve hangilerini tanıdığı soruluyor. Ali Rıza’yı, konuşturamayınca da onu serbest bırakıyorlar. Kendine gelen Ali Rıza, hemen Muzaffer’in yanına gidiyor. Muzaffer, onu alan timi bulamadığını söylüyor.

ARIZA 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Öyle olunca da Ali Rıza, hemen Fuat’ı arayıp toplanmaları gerektiğini söylüyor. Ali Rıza, önce Haşmet’in yanına gidiyor ve olanları anlatıyor. Tam Numan’ı yakaladığı sırada timin gelip kendisini aldığını anlatıyor. Ali Rıza, Haşmet’e, onu anladığını eğer konu Halide olsaydı konuşabileceğini söylüyor. Sonrasında Halide’ye her şeyin bittiğini söylüyor. Halide, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Biliyor ki Ali Rıza, babasının zoruyla kendisini terk etmemiştir.

Konsorsiyum toplanıyor. Ali Rıza, olanları onlara anlatıyor. Herkes onun konuşmuş olacağını düşünüp telaşlanıyor. Fuat, her şeyi itiraf etmek zorunda kalıyor. Oradakileri sakinleştirip bu oyunu Ali Rıza’yı denemek için kendisinin kurduğunu, onun sabaha kadar yapılan işkenceye rağmen konuşmadığını görünce ona güvendiğini söylüyor. Ali Rıza ve Haşmet, Numan’ın orada olduğunu Fuat’ın bildiğini anlıyor. Fuat’la konuşan Haşmet, Burak’ın yaptıkları ortaya çıkmasın diye Numan’ı koruduğunu anladığını söylüyor,

Melek, öğrendiklerinden sonra kızının Burak’la birlikte olmasını yasaklıyor. Oda, Melek’e hamile olduğunu söylüyor. Ali Rıza, Numan’ın mallarının yerini buluyor. Numan, malların parasını Burak’tan istiyor. O paraları aldıran Ali Rıza, yerine kağıt koyduruyor. Kağıtları gören Numan öfkeyle, Burak’ı vurmak için gidiyor. Halide, Burak’la kapıda konuşurken kurşunun biri ona denk geliyor. Melek, elindeki ses kaydını Haşmet’e dinletiyor.

Arıza 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halide Numan’ın Kurşunuyla Yaralanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler