Ana SayfaDizilerDizi Arka Sokaklar İle Kırmızı Oda 'nın Rekabeti O Diziyi Bitirdi...

İlgili Postlar

Dizi Arka Sokaklar İle Kırmızı Oda ‘nın Rekabeti O Diziyi Bitirdi…

Cuma akşamlarının vazgeçilmez iki dizisi olan Arka Sokaklar ile Kırmızı Oda FOX TV’nin başını yaktı. Reyting savaşında kıran kırana rekabetleri devam ederken bu süreç bir diziye final kararı getirdi. Hangi dizinin fişi çekildi? Detayları Haberimizde..

Arka Sokaklar Dizisine Yeni Oyuncular Katılıyor

Dizi Arka Sokaklar İle Kırmızı Oda ‘nın Rekabeti O Diziyi Bitirdi…

İlk bölümü TV8’d ekranlarında 4 Eylül’de izlenilen Kırmızı Oda dizisi takdire şayan başarısı ile  kısa sürede reytingleri geçmişti. Her yeni bölümüyle yeni oyuncuların diziye dahil olmasıyla izleyiciyi ekrana yapıştırmayı  başaran bir dizi olan Kırmızı Oda sosyal medyayı da adeta yıkıp geçmişti.

Her Sezonda Yeni Soluklar…

Rekorlara imzası atan Kırmızı Oda’nın sonrasında reytinglerde zirveye koşan dizi Arka Sokaklar, tam 14 yıldır aralıksız fanatik izleyicisinin karşısında hazır çıkıyor. Hemen hemen her sezonunda kadrosuna yeni yetenekler dahil etmeyi ihmal etmeyen dizi Aka Sokaklar bu dönemde Cuma akşamlarının bir ritüeli olarak televizyondaki yerini sağlamlaştırdı.

O Dizi Finale Koştu..

Cuma akşamları kıran kırana reyting savaşları Arka Sokaklar ile Kırmızı Oda ‘da devam ederken işte bu dönem bir diziye fişi çekilme kararı getirdi. Fox TV televizyonlarının henüz ekrana gelmeden bomba tepkiler çeken, hatta isim değişikliğine bile giden yeni dizisi daha fazla dayanamadı.

Dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk’in paylaştığı eski ismi Kimsesizler yeni ismi ise Çocukluk dizisi bu reyting savaşlarında hedef edilen başarıyı yönetim ve yapımcı maalesef sağlayamadı.

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?    Beren Gökyıldız Kimdir?     Burcu Özberk Kimdir?

Çocukluk Dizisi 11. Bölümde Final Yapıyor…

Çocuklara karşı farklı  tavırlar içermesi sebebiyle tüm tepkileri üzerine çeken Çocukluk dizisi ötü imajını unutturmaya çalıştı ancak sonradan yapılanlar fayda sağlamadı. Dizi 11. bölümde final açıklayarak izleyicisine veda etmeye hazırlanıyor..

Kırmızı Oda 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk’un Çocukluğunda Yaşadıkları İzleyiciyi Ekrana Kilitledi!

Tepki Çeken O Sahnelerden Birkaçı..

Ali Kaan Çocuk Evi’ni açan Mahir Boztepe karakterinin “Aile bu dünyada en önemli varlıktır. Ailesi olmayan insan hiçtir. Size de aileler gelecek. Saçınıza, başınıza, tırnağınıza, dişinize, huyunuza, suyunuza bakacaklar. Bacaklarına sarılacaksınız.”sözleri büyük tepki çekmişti.

”Kendinizi acındıracaksınız. Hani o barınaktaki köpekler var ya, beni seç beni seç diye yaltaklanan köpekler, işte öyle davranacaksınız. Burada ben ne dersem o! Ağlamayana mama yok.” ifadeleri ise sosyal medyada büyük yankı uyandırmış günlerce konuşulmuştu..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler