Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Dizisine Yeni Oyuncular Katılıyor

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Dizisine Yeni Oyuncular Katılıyor

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar dizisine yeni oyuncular katılıyor. 10 sezondur yayın hayatına devam eden ekranların sevilen dizisine 2 yeni oyuncu dahil oluyor. Detaylar haberimizde…

Şevket Çoruh Kimdir?

Zafer Ergin Kimdir?

Arka Sokaklar Dizisine Taze Kan

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un üstlendiği Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Yüsra Geyik gibi isimlerin yer aldığı 10 sezondur devam eden diziye yeni iki isim dahil oluyor.

Özgür Ozan kimdir?

Yüsra Geyik kimdir?

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizinin, kadrosuna Serhat Midyat ve Gaye Gürsel katılıyor.

Serhat Midyat Kimdir ?

Gaye Gürsel Kimdir?

Midyat, Rıza Baba’nın peşinde olduğu ‘Servan’ karakteriyle, Gürsel ise yolu Hüsnü Komiser’le kesişen Esra rolünde dizinin kadrosuna dahil olacak.

Gaye Gürsel Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olduğunu sosyal medyadan duyurdu. Gürsel “Bu cuma ben de Arka Sokaklardayım. Uzun bir aradan sonra tekrar ekranlarda olmak çok heyecanlı” dedi.

Arka Sokaklar Dizisinde Son Bölümde Neler Yaşandı?

Rıza, Mesut, Hüsnü, Engin ve Ali’nin içerisinde bulunduğu ekip Asım’ı kurtardıktan sonra onu hastanede ziyarete giderler. Ziyaret esnasında doktor, Asım’ın karın bölgesinde bir tuhaflık fark eder.  Hastane yakınlarına kadar gelen Civan elinde ki kumandanın düğmesine basar, o anda Asım’ın karnındaki bomba düzeneği çalışmaya başlar.

Arka Sokaklar 552. Bölüm Fragmanı Yayında! Covid Salgını Arka Sokaklar Dizisine De Konu Oldu!

Civan Asım’ın karnındaki bombayı patlatır ve hastanede büyük bir kaos yaşanır. Bu esnada telefon ile konuşmak için dışarı çıkan Rıza Baba, Civan tarafından kaçırılır. Bombanın ilk şoku atlatıldıktan sonra Rıza Baba’nın olmadığını fark ederler.

Ekip yaptıkları incelemelerde Rıza Baba’nın, Civan tarafından bir minibüs ile kaçırıldığı anlaşılır. Minibüsün izini sürüp vardıkları noktada minibüsü terkedilmiş bir halde bulurlar, İncelemek için Ali minibüse biner ve burada da başka bir bomba düzeneğini aktive eder. Ayağını pimin üzerinden çekemez, geri sayım başlamıştır. Civan, Rıza Baba karşılığında kız kardeş Nuran’ı istemektedir. Engin Balkan önderliğinde ekibimiz Rıza Babayı sağ salim kurtarmanın peşine düşer.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler