Ana SayfaKimdirSerhat Midyat Kimdir ?

İlgili Postlar

Serhat Midyat Kimdir ?

TRT televizyonlarında yeni dizi olarak yayınlanacak olan,’Halka’ dizisiyle ‘Altan Demiröz’ karakterine hayat verecek olan Serhat Midyat Kimdir? Başarılı oyuncu Serhat Midyat Kaç yaşındadır ve nerelidir? Serhat Midyat hangi burçtur ve aslen nerelidir? Serhat Midyat hakkında merak edilen herşey Haberimizde..İşte detaylar..


Bugün Doğan Ünlüler

Serhat Midyat Kaç Yaşında? Serhat Midyat Aslen Nereli?Serhat Midyat Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Serhat Midyat 22 Aralık 1966 senesinde İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Aslen Mardin’li olan Serhat Midyat Oğlak burcudur ve şu an 52 yaşındadır.

Serhat Midyat Kimdir ?

Türkiye’nin Ünlü oyuncu ve senaristleri arasında olan Sermiyan Midyat‘ın ağabeyi olan Serhat Midyat’ın, Evin ve Türkan Rojda adında kardeşleri bulunmaktadır. Serhat Midyat’ın babaannesi Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı olan  Zekiye Ekmen Midyat, 1956 ve 1960 yılları arasında Midyat belediye başkanlığı yaptı.

Serhat Midyat’ın Kariyer Hayatı;

Sahne Çalışması, Seçmeli ve Kapsamlı Kamera Tekniği eğitimlerinin alan Serhat Midyat,  İpek Bilgin‘den Seçmeli Oyunculuk, Kendini İyileştirme, Nlp Oyun Tekniği, Deke Anderson ve Kim Tobin’dan Oyunculuk dersleri,  Stella Adler‘den Eric Morris metodu gibi dersler ve eğitimler alarak kendini son derece başarılı bir şekilde oyunculuk eğitimine odaklandı. 2015 yılında ‘Son Çıkış’ dizisi ile oyunculuk kariyerine ilk adımı atan Serhat Midyat, ‘Avlu’ dizisindeki Cezaevi Müfettişi rolüyle dahada ünlendi. Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı‘nın başrolünde  oynadığı, Trt ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ‘Halka’ dizisindeki ‘Altan Demiröz’  karakterine hayat vererek Türk izleyicisinin gönünlerine taht kurmaya devam edecek.

Serhat Midyat’ın Yer Aldığı Diziler;

  • Halka
  • Avlu
  • Son Çıkış

Serhat Midyat’ın Yer Aldığı Filmler;

  • I Am You – 2019
  • Lady Winsley – 2018
  • Martıların Efendisi – Hakim – 2017
  • Kaygı – İçişleri Bakanı – 2017

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler