Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kulkan Yamaç'ı Efsun Ve...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kulkan Yamaç’ı Efsun Ve Nehir İle Tehdit Ediyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 16. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cengiz, Kulkan’a adının ne olduğunu sorar. O da, Cengiz olduğunu söyleyince bu sefer soy adını sorar. Kulkan,. ne olduğunu anlayamaz ve Erdenet olduğunu söyler. Efsun ile Nehir, Cengiz’in evinde hapis hayatı yaşar. Nehir, Efsun’a kaçmaktan başka çareleri olmadığını söyler. Cumali, yurt dışından gelen misafirleri karşılar. Çukur 4. sezon 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kulkan, Yamaç’ı Efsun ve Nehir ile tehdit ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Kulkan Yamaç’ı Efsun Ve Nehir İle Tehdit Ediyor!

Çukur 4. sezon 16. bölüm 2. fragmanında; Cumali, Cengiz’in hasta bakıcısı kılığında onun hafızasını tamamen kaybetmek için elinden geleni yapıyor. Onu, Cengiz Mardin olduğuna inandırmaya çalışıyor. Kulkan, Efsun ele Nehir’in yanına gidiyor ve onlar üzerinden Yamaç’a bir mesaj gönderiyor.

İşte Çukur 4. sezon 16. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 4. SEZON 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, tüm Erdenet’lerin mezarlarını tek tek kazar. Yanına da abisinin o çok sevdiği sazını gömer. Cengiz, 17 fabrikasının yanmasından sonra, müdürleri toplayıp onlara fırça çekip, onların işine son verir. Evdeki hizmetçileri, aşçıları da işten kovar. Apar topar Kulkan’ı eve getirtir. Kulkan, kendisine geldiğinde nerede olduğunu anlar ve Selin’den kendisini güncellemesini ister. Selin, en son olan olayları ona anlatır.

Cumali, Selim’in gece çıktığında nerede gittiğini kimlerle görüştüğünü araştırmaya başlar. Çünkü, onu Çağatay’ın eline düşüren birinin tuzağına düştüğünü bilir. Yamaç, Nehir’in yanına gidip ondan dikkatli olması gerektiğini söyler. O ise aldırış etmez. Kulkan, Yamaç’ı takip edip onun Nehir’le bir bağlantısı olduğunu anlayıp pususunu kurar.

Cumali, Selim’in takıldığı mekana girip üç beş kişinin olduğunu görür ve oradaki insanların Erdetlerin adamı olduğunu anlar. Önce, Cemil’e durumu anlamamış gibi yapıp ondan abisi hakkında bilgi alır. Sonra onu katip edip Erdenetlerin adamı olduğunu anlar. Yamaç, Cengiz’i alıp dağ başına yalın ayak bırakır. Cengiz, ıssız bir yerde yapacağını düşünürken oğlu Kulkan, onu bulur.

Daha sonra Kulkan, eve Nehir’i bulup getirir. Cengiz, önce onun yanlış kişiyi getirdiğini, Yamaç’tan hamile olanın Efsun olduğunu söyler. Ama, anlıyor ki Yamaç, hem Nehir’i, hem de Efsun’u hamile bırakmıştır. Onları aynı odaya koyar. Cemil’i, kıskıvrak yakalayan Koçovalı kardeşler. Selim’i tuzağa düşürüp ölmesine neden olan kişinin ölmesini, Akın’a bırakırlar. Akın, dedesinin çakmağıyla Cemil’i ateşe verir.

Çukur 4. Sezon 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cengiz Hafızasını Mı Kaybediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler