Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cengiz Hafızasını Mı Kaybediyor?

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cengiz Hafızasını Mı Kaybediyor?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 16. yeni bölümüyle 21 aralık pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Çağatay, ortalardan kaybolur. Cengiz, 17 fabrikasının yakılmasından sonra sinir krizleri geçirir. Yamaç, ikinci hamle için biraz bekler. Cengiz’i, yakalayan Yamaç, onu öldürmez. Onu, dağ başında bir yerde yalın ayak bırakır. Kulkan, babasını telefon sinyalinden bulur. Cumali, Cemil’in abisine kurduğu tuzağı anlar ve onu kıskıvrak yakalar. Akın, babasının intikamını Cemil’den alır. Amcalarının da izniyle onu benzinle dedesinin çakmağıyla ateşe verir. Çukur 4. sezon 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cengiz, hafızasını mı kaybediyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Cengiz Hafızasını Mı Kaybediyor?

Çukur 4. sezon 16. bölüm 1. fragmanında; Cengiz, Kulkan’a adının ne olduğunu soruyor. O da, Cengiz olduğunu söyleyince bu sefer soy adını soruyor. Kulkan,. ne olduğunu anlayamıyor ve Erdenet olduğunu söylüyor. Efsun ile Nehir, Cengiz’in evinde hapis hayatı yaşıyor. Nehir, Efsun’a kaçmaktan başka çareleri olmadığını söylüyor. Cumali, yurt dışından gelen misafirleri karşılıyor.

İşte Çukur 4. sezon 16. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, tüm Erdenet’lerin mezarlarını tek tek kazar. Yanına da abisinin o çok sevdiği sazını gömer. Cengiz, 17 fabrikasının yanmasından sonra, müdürleri toplayıp onlara fırça çekip, onların işine son verir. Evdeki hizmetçileri, aşçıları da işten kovar. Apar topar Kulkan’ı eve getirtir. Kulkan, kendisine geldiğinde nerede olduğunu anlar ve Selin’den kendisini güncellemesini ister. Selin, en son olan olayları ona anlatır.

Cumali, Selim’in gece çıktığında nerede gittiğini kimlerle görüştüğünü araştırmaya başlar. Çünkü, onu Çağatay’ın eline düşüren birinin tuzağına düştüğünü bilir. Yamaç, Nehir’in yanına gidip ondan dikkatli olması gerektiğini söyler. O ise aldırış etmez. Kulkan, Yamaç’ı takip edip onun Nehir’le bir bağlantısı olduğunu anlayıp pususunu kurar.

Cumali, Selim’in takıldığı mekana girip üç beş kişinin olduğunu görür ve oradaki insanların Erdetlerin adamı olduğunu anlar. Önce, Cemil’e durumu anlamamış gibi yapıp ondan abisi hakkında bilgi alır. Sonra onu katip edip Erdenetlerin adamı olduğunu anlar. Yamaç, Cengiz’i alıp dağ başına yalın ayak bırakır. Cengiz, ıssız bir yerde yapacağını düşünürken oğlu Kulkan, onu bulur.

Daha sonra Kulkan, eve Nehir’i bulup getirir. Cengiz, önce onun yanlış kişiyi getirdiğini, Yamaç’tan hamile olanın Efsun olduğunu söyler. Ama, anlıyor ki Yamaç, hem Nehir’i, hem de Efsun’u hamile bırakmıştır. Onları aynı odaya koyar. Cemil’i, kıskıvrak yakalayan Koçovalı kardeşler. Selim’i tuzağa düşürüp ölmesine neden olan kişinin ölmesini, Akın’a bırakırlar. Akın, dedesinin çakmağıyla Cemil’i ateşe verir.

 Çukur 4. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akın Babasının İntikamını Cemil’den Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler