Ana SayfaDizilerRamo 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yavuz Ramo'yu Tuzağa Mı Düşürecek?

İlgili Postlar

Ramo 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yavuz Ramo’yu Tuzağa Mı Düşürecek?

Show Tv’nin fenomen dizisi Ramo, 25. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğu, babasının yaşadığını öğrendikten sonra ne yapacağını bilemiyor. Cihangir, onun ortalarda görünmemesinden şüpheleniyor. Ramo, Yavuz’un dirisini ele geçirmek için Çilingir’le anlaşıyor. Fiko, Yavuz’u öldürüp Cihangir’in gözüne girmek istiyor. Ramo, Yavuz’un izini bulup, onu takip ediyor. Ancak Yavuz, arabasına başkasını bindiriyor. Fiko, onun bulunduğunu zannettiği arabayı havaya uçuruyor. Vasili’nin babasına Yavuz, Ramo’yu ona getirmeye söz veriyor. Yavuz, Ramo’yu tuzağa mı düşürecek?

Cuma Dizileri 2020

Yavuz Ramo’yu Tuzağa Mı Düşürecek?

Ramo 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doğu, babasını karşısında görünce çok şaşırıyor. Sonra, onun kendisini düşmanının eline bıraktığı ve o adama baba dedirttiği için onu affetmiyor. Doğu, önce Cihangir’i öldürmeyi planlıyor ve onu arayıp ona bir sürprizi olduğunu söylüyor. Cihangir, onun tavırlarından şüpheleniyor. Sibel, Ramo’ya hemen Doğu’nun Cihangir’i mekana çağırdığı haberini veriyor. Doğu, Cihangir’i öldürmek için silahını davranacağı sırada Ramo, oraya gelip kendilerine ihanet eden kişinin Yavuz olduğunu söylüyor.

RAMO 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

O gün Vasili’yle birlikte herkesi öldürüp onunla aynı masaya oturmak isteyenin Yavuz olduğunu öğrenen Cihangir’de Yavuz’u arıyor. Hasan, Ramo’nun girdiği evi görüp orada kimin olduğunu merak ediyor ve eve gizlice girip orada Köksal’la karşılaşıyor. Ramo, yurt dışına kaçmak için Kartal’dan pasaport istiyor. Ondan pasaportu almak için parkta bekliyor.

Ramo, Kartal’ı bulup telefonunu ve pasaportu alıyor. Parkta bekleyen Yavuz, Ramo ve yeğenlerine yakalanıyor. Ancak son anda, onların elinden kaçarak kurtuluyor. Doğu, Cihangir’in peşine taktığı adamla kavgaya tutuşuyor ve bacağından yaralanıyor. Sibel, Doğu’yu bulabileceği yeri Nehir’den öğrenip mezarlığa gidiyor. Orada Doğu’nun kavga edip yaralandığına şahit olup, onu alıp Köksal’ın evine götürüyor.

Ramo, Yavuz’u bulmak için Mashar’dan yardım istiyor. Ondan Çilingir’in adresini alıp görüşmeye gidiyor. Para karşılığında Çilingir, tüm İstanbul’daki adamlarına Yavuz’u sağ yakalamalarını istiyor. Çilingir’in adamlarından biri Yavuz’un izini bulup, Ramo’ya konumunu gönderiyor. Yavuz, kıskıvrak yakalanınca Çilingir’i arayıp, Ramo’nun verdiği paranın on katını teklif ediyor.

Son anda gelen adamını kendi arabasına bindiren Yavuz’u Ramo takip ediyor. Fiko, Yavuz’un bulunduğunu zannettiği arabayı havaya uçuruyor. Ramo, Yavuz’un öldüğünü düşünüp gidip halasının öldüğü yere karanfil bırakıyor. Yavuz ise, Vasili’nin cenazesini almaya gelen babasına Ramo’yu görevini üstlendiğini söylüyor.

Ramo 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yavuz’un Arabasını Doğu Mu Patlatıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler