Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Canına Mı Kıyacak?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Canına Mı Kıyacak?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktor Hanım, bu sefer Selvi’nin evine gidiyor. Onu dışarı çıkartıp onunla yürüyor. Boncuk, bu seferki seansa daha farklı geliyor. Çünkü, dedelerinin kendisini götüreceği günün geldiğini düşünüyor. Boncuk. doktor hanımla uzun uzun vedalaşıp onunla helalleşiyor. Doktor hanım Boncuk’un eşine, onu bu sıralar pek yalnız bırakmamalarını söylüyor. Boncuk, canına mı kıyacak?

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Canına Mı Kıyacak?

Kırmızı Oda 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Piraye, o günden sonra Deniz’den hep kaçıyor. Deniz, onun kendisiyle birlikte olmaktan pişman olduğunu düşündüğünü fark ediyor. Ayşe ise, doktor hanımla konuşup istifasını vermeyi düşünüyor. Deniz ile Piraye’yle karşılaşmamak için yemeklere bile odasından aşağı inmiyor. Deniz, Piraye’ye neden kendisiyle görüşmek istemediğini sorduğunda, aşkı ile işi arasında kalıyor ve ona aynı iş yerinde çalıştıkları için cevabını veriyor.

KIRMIZI ODA 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mert, doktor hanımla anlaşıyor. Selvi, doktor hanımla bilgisayardan konuşmayı beklerken onun kendisini arayıp evinin önünde olduğunu öğreniyor. Doktor hanım, Selvi’yi konuşmaya tutup onunla sokağa inip yürüyor. Selvi, arkasına dönüp baktığında evden bayağı uzaklaştığını anlayıp mutlu oluyor. Kendisine, camdan el sallayan Mert’e oda, el sallıyor.

Selvi, bir kahve yapıp doktor hanıma hikayesinin devamını anlatmaya başlıyor. Rıza, bir gün fenalaşıp hastaneye kaldırılıyor ve artık Selvi’nin bakımına muhtaç kalıyor. Selvi, kocasına fizik tedavi hareketleri yapıyor. Bir dediğini de iki etmiyor. Ama Remzi, hayatını kaybediyor. Daha sonra Selvi, annesini yanına almak istiyor. Ama kız kardeşi gelip, annesinin onun yanında zannettiklerini söylüyor.

Selvi’nin annesi, o gün kızının yanından ayrılıp gittikten sonra kayboluyor. Bir daha da kimse onun ne ölüsünü ne de dirisini buluyor. Boncuk’un eşi, onu ite kaka kliniğe getiriyor. Çünkü o, kendisine bir mesaj geleceğini düşünüp her yerde mesaj aramaktadır. İyice bunalan adam doktor hanıma, artık kafayı yiyeceğini Boncuk’u düzeltemiyorsa hastaneye yatırmasını istiyor.

Boncuk, doktor hanıma pek bir şey anlatmıyor. Ancak, sadece misafir hanım diye birinden bahsediyor. Küçük yaşta, yaşadığı şeyleri kaldıramayan Boncuk, aynı o babasının eve getirip annesine hizmet ettirdiği kadın gibi makyaj yapıyor ve gelinliğini giyip kendisini almaya gelecek kişileri bekliyor. Son anda kocası onun odaya kendisini kapattığını anlıyor ve kapıyı açmak için uğraşıyor.

 Kırmızı Oda 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Kendisini Götürecekleri Saati Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler