Ana SayfaDizilerAkrep 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Herkese Ferda'nın Gerçek Yüzünü Gösteriyor!

İlgili Postlar

Akrep 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Perihan Herkese Ferda’nın Gerçek Yüzünü Gösteriyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Akrep, 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferda, o köşke hanım olarak girmek istiyor. Perihan’ın, Merve’yi evden kovup ittiğinden sonra Ferda, evdeki hizmetçiyi oyalayıp evin anahtarını alıyor ve gece içeri girip annesinin ilaçlarının içini boşaltıyor. Perihan, merdivenlerden düşüp hastanelik oluyor. Fikret, Ferda’yla ilgili kafasında soru işaretleri oluşuyor. Çocuklarınında öyle. Fikret, Ferda’ya Berna’yı onun mu yoksa Aras’ın mı öldürdüğünü soruyor. Akrep 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Perihan, herkese Ferda’nın gerçek yüzünü gösteriyor.

Cuma Dizileri 2020

Perihan Herkese Ferda’nın Gerçek Yüzünü Gösteriyor!

Akrep 3. bölüm 1. fragmanında; Ferda, Perihan’a Fikret’e her şeyi yaptırabileceğini bunun kendisi için çocuk oyuncağı olduğunu söylüyor. Perihan, Merve’yi alıp ona annesinin nasıl bir insan olduğunu göstereceğini söylüyor. Merve, annesini yarı çıplak bir şekilde Fikret’le dans ederken görüyor. Perihan, Merve’nin anneannesi olmayı kabul ediyor. Ancak o, kadını istemiyor. Fikret’te, Ferda’nın gerçek yüzünü görüp onu kapı dışarı ediyor.

İşte Akrep 3. bölüm 1. fragmanı….

 

AKREP 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferda, o evden annesinin kızını ve kendisini kovmasından sonra, yeğenleriyle yakın ilişki kurmak istiyor. Onlarda bir teyzeleri olduğu için çok mutlu oluyorlar ve anneannelerinin kabalığından dolayı ondan özür dilemek için evine gidiyor. İpek, onlara Ferda’nın evini gösteriyor. Ferda, hemen yeğenlerine teyzelik yapıp onları bağrına basıyor. Merve ise, annesinin böyle bir şey yapmasını anlamıyor.

Akşam Ferda, kızına o hoşlandığı Aras’ın, Duru’yla konuştuğunu söylüyor. Merve, konağa gidip Aras’ın yanında olan Duru’ya, onunla on yıldır tanıştıklarını söylüyor. Duru ise, Aras’ın kendisine yalan söylemesinden dolayı, onlardan ve teyzesinden uzaklaşıyor.

Ferda, hizmetçiden kendisine hanım demesini istiyor. O da, onunla Fikret beyi sarmaş dolaş görüyor. Ama Perihan hanıma bir şey söyleyemiyor. Ferda. eve gizlice girip annesinin ilaçlarının içini boşaltıyor. Perihan’ın başı dönüp merdivenlerden yuvarlanıyor. Onu kahvaltıya elinde kekle gelen Ferda, oradayken olay oluyor. Ferda, refakatçi olarak annesinin aynında kalmak istiyor.

Fikret, Ferda’yı eve getiriyor. Ama çocukların aklında teyzeleri ve Aras hakkında soru işaretleri oluşuyor. Fikret, odasına gelen Ferda,’ya, Berna’yı onun mu yoksa Aras’ın mı öldürdüğünü soruyor.

Akrep 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Berna’yı Öldürenin Ferda Olduğunu Anlıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler