Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Hollanda'da Tanıştığı Kişiyi Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Hollanda’da Tanıştığı Kişiyi Anlatıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 17. yeni bölümüyle 25 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Doktor Hanım, bu sefer Selvi’nin evine gider. Onu dışarı çıkartıp onunla yürür. Boncuk, bu seferki seansa daha farklı gelir. Çünkü, dedelerinin kendisini götüreceği günün geldiğini düşünür. Boncuk. doktor hanımla uzun uzun vedalaşıp onunla helalleşir. Doktor hanım Boncuk’un eşine, onu bu sıralar pek yalnız bırakmamalarını söyler. Kırmızı Oda 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Boncuk, Hollanda’da tanıştığı kişiyi anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Hollanda’da Tanıştığı Kişiyi Anlatıyor!

Kırmızı Oda 17. bölüm 1. fragmanında; Selvi, tek başına evden çıkıp gitmeyi başarıyor. Boncuk, dedelerinden kendisini evlendirmek için tüm dünyanın seferber olduğunu öğreniyor. Hollanda’da Boncuk, parkta biriyle tanışıyor ve o adam ona elma ikram ediyor. Piraye, bir hafta aradan sonra Deniz’i özlediğini fark edip bunu ona söylüyor. Ayşe ise, onları öyle görünce iyice içine kapanıyor.

İşte Kırmızı Oda 17. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Piraye, o günden sonra Deniz’den hep kaçar. Deniz, onun kendisiyle birlikte olmaktan pişman olduğunu düşündüğünü fark eder. Ayşe ise, doktor hanımla konuşup istifasını vermeyi düşünür. Deniz ile Piraye’yle karşılaşmamak için yemeklere bile odasından aşağı inmez. Deniz, Piraye’ye neden kendisiyle görüşmek istemediğini sorduğunda, aşkı ile işi arasında kalır ve ona aynı iş yerinde çalıştıkları için cevabını verir.

Mert, doktor hanımla anlaşır. Selvi, doktor hanımla bilgisayardan konuşmayı beklerken onun kendisini arayıp evinin önünde olduğunu öğrenir. Doktor hanım, Selvi’yi konuşmaya tutup onunla sokağa inip yürür. Selvi, arkasına dönüp baktığında evden bayağı uzaklaştığını anlayıp mutlu olur. Kendisine, camdan el sallayan Mert’e oda, el sallar.

Selvi, bir kahve yapıp doktor hanıma hikayesinin devamını anlatmaya başlar. Rıza, bir gün fenalaşıp hastaneye kaldırılır ve artık Selvi’nin bakımına muhtaç kalır. Selvi, kocasına fizik tedavi hareketleri yapar. Bir dediğini de iki etmez. Ama Remzi, hayatını kaybeder. Daha sonra Selvi, annesini yanına almak ister. Ama kız kardeşi gelip, annesinin onun yanında zannettiklerini söyler.

Selvi’nin annesi, o gün kızının yanından ayrılıp gittikten sonra kaybolur. Bir daha da kimse onun ne ölüsünü ne de dirisini bulur. Boncuk’un eşi, onu ite kaka kliniğe getirir. Çünkü o, kendisine bir mesaj geleceğini düşünüp her yerde mesaj aramaktadır. İyice bunalan adam doktor hanıma, artık kafayı yiyeceğini Boncuk’u düzeltemiyorsa hastaneye yatırmasını ister.

Boncuk, doktor hanıma pek bir şey anlatmaz. Ancak, sadece misafir hanım diye birinden bahseder. Küçük yaşta, yaşadığı şeyleri kaldıramayan Boncuk, aynı o babasının eve getirip annesine hizmet ettirdiği kadın gibi makyaj yapar ve gelinliğini giyip kendisini almaya gelecek kişileri bekler. Son anda kocası onun odaya kendisini kapattığını anlar ve kapıyı açmak için uğraşır.

Kırmızı Oda 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Canına Mı Kıyacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler