Ana SayfaDizilerBir Annenin Günahı Dizisi Yayından Mı Kaldırıldı?

İlgili Postlar

Bir Annenin Günahı Dizisi Yayından Mı Kaldırıldı?

Kanal D’nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı, 5. yeni bölümüyle geçtiğimiz cumartesi ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yağmur, babasının kendisine bıraktığı videodan sonra onun kendisini öldürttüğüne inanıyor. Ama ortaya çıkan Sadri’nin eski karısı okları ona çeviriyor. Ali’nin annesine karşı tavırları değişiyor ve evden kaçıyor. Çetin, Sabri’nin neden Suna’ya öldüğü gün para verdiğini anlamak istiyor. Kazım ona, Sabri’yi kendisinin öldürdüğünü yineliyor. Suna, Kazım’ın evlenme teklifini duyunca ona tepki gösteriyor. Kazım, Suna’yı Sadri’nin ölümüyle ilgili tehdit ederek evlenmeye zorluyor. Bir Annenin Günahı dizisi, yayından mı kaldırıldı?

Cumartesi Dizileri 2020

Bir Annenin Günahı Dizisi Yayından Mı Kaldırıldı?

Dizinin yeni fragmanının yayınlanması beklenirken. Aldığımız duyumlara göre kanal finalsiz diziyi yayından kaldırmış. Reytinglerde ilk ona bile giremeyen Bir Annenin Günahı dizisinin yayın hayatı sona erdi. Dizinin sevenleri ise bu duruma büyük üzüntü duydu.

BİR ANNENİN GÜNAHI 5. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Çetin’in bilerek Yusuf’un kalbinin üzerine yumruk atmasından yere yığılır. Yusuf, kendine geldikten sonra Yağmur onu, evine götürür ve o gece onun yanında kalır. Çetin, Yusuf’un Sadri’nin cinayetini irdelemesinden rahatsız olur. Kendisinin yaptığı tüm planların ortaya çıkacağından korkup onu Yağmur’dan uzaklaştırmak ister. Yağmur, babasının eski sekreterinden bir telefon alır. Kadın, ona vermesi gereken önemli bir şey olduğunu söyler.

Yusuf’la birlikte şirkete giden Yağmur, yine Çetin’le karşılaşır. Çetin, Yağmur’a Yusuf’un şirkette ne işinin olduğunu sorar. O da, o şirketin onun olduğu kadar babasının da şirketi olduğunu hatırlatır. Emekli olan Sadri’nin sekreteri Yağmur’a bir disk verir. Yağmur, babasının kendisine bir veda videosu hazırladığını anlar ve babasının intihar etmiş olabileceğine inanmaya başlar.

Bekir’in patronu Yavuz’un eşinin Sadri’nin eski eşi olduğu ortaya çıkar. Yağmur, annesinden o kadının kendisini trafikte kıstırıp öldürmeye çalıştığını anlatır. O da, gidip kadını bulur. Handan, Yağmur’un kendisini suçlamaya başlamasıyla onu itip evinden çıkmasını istediğini söyler. Yağmur, kendisini korumak için Handan’ı itiyor ve kadın kafasını sehpaya çarpıp düşer.

Onu, öldürdüğünü düşünen Yağmur, oradan uzaklaşır. Handan, hastaneye kaldırılır. Yağmur’da nezarete atılır. Yusuf, gidip Handan’la konuşur. Handan, polislere kaza olduğunu söyleyip Yağmur’dan şikayetçi olmaz. Yusuf’un patronu onu dava hakkındaki gelişmeleri Yağmur’a anlatmaması konusunda uyarır. Çetin, Sadri’nin öldüğü gün Suna’ya para verdiğini öğrenir. Kazım, Çetin’e Sadri’yi kendisinin öldürdüğünü yinelir.

Suna’nın yanına giden Kazım, ona evlenme teklif eder. Suna da, ona nasıl kendisine böyle bir teklif sunabildiğini onun kendisinin abisi olduğunu söyler. Kazım da, Suna’ya ne yaptığını bildiğini söyler.

 Bir Annenin Günahı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kazım Suna’yı Tehdit Ederek Evlenmeye Zorluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler