Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Arabayı Polislerin Üzerine...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Arabayı Polislerin Üzerine Sürüyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehdi, Zeynep’i arabasıyla kaçırır. Zeynep, ona bunu yapmamasının büyük bir suç işlediğini söyler. Mehdi ise, kendisinin sadece onun peşinden koştuğunu söyler. Barış, Savaş’tan Zeynep’i bulmak için yardım ister. Sakine, Zeynep’in Barış’ın evinden kaçırıldığı için ondan hesap sorar. Mehdi, Zeynep’i Erzurum’a mı kaçırır. Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehdi, arabayı polislerin üzerine sürüyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Arabayı Polislerin Üzerine Sürüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm 2. fragmanında; Barış, Mehdi’nin arabasını yolda polisler ile birlikte yakalıyor. Ancak Mehdi, dur ihtarına aldırış etmeden arabasını polislerin üzerine sürüyor. Zeynep, Mehdi’yi durması için uyarıyor. Ancak o. zaten öldüğünü söyleyip durmuyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm 2. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi, polislerden kaçmakla büyük suç işlediğinin farkında olmadan, Zeynep’i bulmaya çalışır. Barış, Zeynep’i önce güvenli bir yere yemeğe götürür. Eve gitmesi gereken Barış’la birlikte Zeynep’te onun evine gider. Zeynep, orada Barış’ın hasta bir kardeşi olduğunu öğrenir. Mehdi, Zeynep’i aramak için eve kadar gelir. Sultan, onunla konuşup bunu yapmamasını rica eder.

Sakine evde, sürekli Mehdi’yi kayırıp kızını sevdiği için yaptığını söyleyip durur. Nermin, artık Sakine’ye patlar. Ona kızının hayatının tehlikede olduğunu o videoyu seyrederek gözüne sokar. Sakine, videoyu seyredince Mehdi’nin gözündeki öfkeyi görür ve hemen onun evine gidip camları taşlar. Dışarı çıkan Cemile’den Mehdi’nin karşısına çıkmasını ister.

Cemile, Sakine’yi gönderdikten sonra içeride Mehdi’yi görür. Mehdi, o kadar hakareti duyup Sakine’nin karşısına çıkmamıştır. Polise ifade verip kurtulacak olan Mehdi, inatla evden de kaçıp Zeynep’in peşine düşür. Zeynep ise, Barış’ın hasta kardeşiyle konuşun onu, on yıl sonra ilk kez sofraya oturtmayı başaran kişi olur. Barış, Zeynep’in bu kabiliyetinden çok etkilenir.

İkili, Mehdi’nin orayı bulup geleceğini düşünerek sabaha kadar uyumadan beklemek ister. Barış’la Zeynep, birlikte oyunlar oynayıp filmler seyreder. Mehdi, Barış’ın evini bulur ve Zeynep mutfaktayken karşısına çıkıp elindeki eterle onu bayıltır. Zeynep’i bayılttıktan sonra Mehdi, ondan özür diler.

Doğduğun Ev Kaderindir 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’i Kaçırarak Suçunu Kabartıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler