Ana SayfaKimdirŞebnem Dönmez Kimdir?

İlgili Postlar

Şebnem Dönmez Kimdir?

Şebnem Dönmez, kendisini özleten oyuncular arasındaydı. Güzel oyuncu uzun süren sessizliğini Avlu dizisi ile bozarak sevenlerinin karşısına çıktı. Peki, oldukça başarılı oynayan Şebnem Dönmez kimdir? Hayatı hakkında tüm bilinmeyenler Şebnem Dönmez kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Şebnem Dönmez aslen nereli? Şebnem Dönmez şuan kaç yaşında? Şebnem Dönmez hangi burç?

Şebnem Dönmez aslen Almanya’ lıdır. Şebnem Dönmez şuan 44 yaşında ve boğa burcudur.

Şebnem Dönmez Kimdir?

Şebnem Dönmez 17 Mayıs 1974 tarihinde Almanya’da dünyaya geldi. 1996’da Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile çıkış yakalayan Şebnem Dönmez’in bu programı, bir dönem sabahları yapılan müzik-eğlence programları furyasının öncüsü oldu. İyi bir enerji yakalayan ikili, 1997’de Star TV’de Görevimiz Tehlike isimli bir yarışma programı sunarak kariyerinde iyi ilerledi.

1998’de ise Dönmez Star TV’de bir showgirl olarak tüm hünerlerini sergilediği Cumartesi Gecesi Ateşi’ni sunan Şebnem Dönmez, 2000’lerde ise dizi ve sinema dünyasındaki başarılarıyla gündeme geldi. Televizyonda Aslı ile Kerem (2002) ve Ölümsüz Aşk (2003) dizisinden sonra herkes tarafından fark edilmeye başlayan ve oyunculuğu ile olumlu yorumlar alan Şebnem Dönmez 2004’te Neredesin Firuze, 2006’da Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, 2009’da Vali filmlerinin başrollerinde yer aldı. 2007 yılında BKM’de Oyunun Oyunu isimli tiyatro oyununda beğeni topladı.

Kendisi aynı zamanda Live Earth’ün Türkiye temsilcisi olup Al Gore’un İstanbul’da gerçekleştirdiği toplantıya basın sözcüsü olarak katıldı. 2013 yılında kadrosuna dahil olduğu Kuzey Güney dizisinin finaline kadar “Melda Yalgın” karakterini canlandırdı. Aynı yıl Seneray Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ve Barış Falay’ın başrollerini paylaştığı Med Cezir dizisinin kadrosunda yer aldı.

Avlu Dizisinde Nihal Müdür

Nihal, cezaevinin müdürü. Sert, otoriter, disiplinli bir kadın. Aynı cezaevinde birlikte çalıştığı eşi Murat’la gençken tanışıp evlenmişler. Nihal öncelikle Kudret ve Azra’nın cezaevi üzerindeki hakimiyetlerini bitirmek istemektedir.

Avlu Dizisi Oyuncu Kadrosu

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler