Ana SayfaKimdirEcem Çalık Kimdir?

İlgili Postlar

Ecem Çalık Kimdir?

“Seven Ne Yapmaz” dizisinde ‘Arzu’ rolünü canlandıran Ecem Çalık kimdir? “Racon, Son Destan ve Aramızda Kalsın” isimli dizilerden tanıdığımız oyuncu Feriha Ecem Çalık kimdir? haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ecem Çalık hangi burç? Ecem Çalık şuan kaç yaşında? Ecem Çalık hangi burç?

Oyuncu Ecem Çalık aslen İzmir de dünyaya geldi. Güzel oyuncu şuan 29 yaşında ve terazi burcudur.

Ecem Çalık Kimdir?

Feriha Ecem Çalık, 20 Ekim 1989 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerini burada tamamlamıştır. Lise eğitiminden sonra Kıbrıs’ta özel bir üniversitede eğitim almaya başlayan Çalık, bir yıl sonra eğitimini yarıda bırakarak İzmir’e döndü. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Şan, Sahne Tatbikatı ve Oyunculuk Bölümünden mezun olan güzel oyuncu İstanbul’a yerleştikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almaya başlamıştır. Eğitim aldığı dönemlerde de çeşitli projelerde amatör roller üstlenmiştir.

Profesyonel anlamda ilk oyunculuk kariyerini “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde sergilemiştir. Sonrasında “Aramızda Kalsın” dizisindeki performansıyla daha çok popülerlik kazanmıştır. İlk sinema filmi olan “Mevsim Çiçek Açtı” ile ödül almıştır. Icon Talent Ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. 160 cm boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur. Müzisyen Fırat Yükselir ile sevgilidir.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Yakında Başlıyor!

Ecem Çalık Dizileri

  • 2012- Muhteşem Yüzyıl (2. Sezon- Esmehan Sultan)
  • 2013-2014-Aramızda Kalsın (Ceylan Celepoğlu)
  • 2015-Racon: Ailem İçin
  • 2016-Son Destan (Şahsine)
  • 2017-İkisini de Sevdim
  • 2017- Zengin Kısmet (TV filmi-Sude)
  • 2017-Seven Ne Yapmaz (Arzu)

Rol Aldığı Sinema Filmleri

2012- Mevsim Çiçek Açtı (Çiçek)

Feriha Ecem Çalık; Kerem Alışık ve Yavuz Bingöl ile rol aldığı bu filmde, canlandırdığı karakteriyle; Belçika Gümüş At Sinema ve Müzik Ödülleri kapsamında En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü almıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler