Ana SayfaDizilerSeven Ne Yapmaz Dizisi Yakında Başlıyor

İlgili Postlar

Seven Ne Yapmaz Dizisi Yakında Başlıyor

ATV’nin merakla beklenilen Seven Ne Yapmaz dizisi için yayın günü belli oldu. Başrollerini; Seren Şirince ve Yusuf Çim’in paylaştığı, Safranbolu’dan İstanbul’a uzanan hem eğlenceli hem romantik biraz da intikamlı bir aşk hikayesini konu alan dizi, yakında başlıyor.

Çekimlerine geçtiğimiz birkaç ay önce başlanılan, ATV ekranlarında sunulacak olan Seven Ne Yapmaz dizisi, 6 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlayacak. Dizinin, ilk bölümünden alınan kesitlerle yayınlanan fragmanları ve oyuncu kadrosu epey dikkat çekti.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Oyuncuları Kimler?

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu Bazı Filmler Yazı Grubu’nun yazdığı Seven Ne Yapmaz, MF Yapımcılık tarafından Safranbolu ve İstanbul’da çekildi. Başrollerinde; Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin bulunduğu dizide ayrıca; Ecem Çalık, Serhat Parıl, Şeyla Halis, Sertan Erkaçan ve Ferzan Hekimoğlu gibi oyuncular da yer alıyor.

Dizinin Konusu Nasıl?

Dizinin konusu genel olarak; Ozan ve Nazlı’nın aşk hikayesini içeriyor. Ünlü iş adamı Orhan Ekinsoy’un oğlu Ozan (Yusuf Çim); yakışıklı, çapkın, uçarı bir gençtir. Yaptığı hatasından dolayı uslanması için; babası tarafından, ceza amaçlı köydeki halasının yanına gönderilir. Köyde de çapkınlığa devam eden Ozan; köyün en sevilen, saf niyetli ve güzel kızı olan Nazlı’ya (Seren Şirince) aşık olur. Nazlı ise; kendi ayakları üzerinde durabilen, annesiz babasız büyümüş cesur ve güzel bir genç kızdır. Ozan’ın ilgisiyle, Nazlı’da ondan hoşlanmaya başlar ve aşık olur.

Köydeki yanlış anlaşılma ve dedikodular nedeniyle adları çıkan aşıkların, evlenmesi gerekmektedir. Fakat Ozan’ın evlenmek gibi bir niyeti yoktur ve evlenmemek için de ne yapacağını bilemez. Tesadüfen düğün günü İstanbul’dan acilen çağırılan Ozan, bu sayede düğün günü gizlice herkesten habersiz kaçıp gider. Nazlı ise Ozan’ın gittiğini fark ettiğinde kahrolur ve köyün gözünde yerin dibine geçmiştir. Sonrasında Ozan’dan intikam almak için İstanbul’a gelir.

Bu arada Nazlı ölmüş sandığı babasının yaşadığını ve bir tane de kız kardeşi olduğunu öğrenir. Kız kardeşi Arzu’nun (Ecem Çalık) yardımıyla, bambaşka bir imajla Ozan’ın hayatına yeniden girer. Ozan ise kendisine oynanan oyunların farkında bile değildir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler