Ana SayfaDizilerYeni sezonda, Fox Tv'den yeni bir dizi geliyor: "Kayıtdışı"

İlgili Postlar

Yeni sezonda, Fox Tv’den yeni bir dizi geliyor: “Kayıtdışı”

Yeni dizi “Kayıtdışı”’nın ilk fragman yayınlandığından beri dikkatleri üzerine çekti ve merak konusu oldu. Fox Tv’de yayın hayatına başlayacak dizinde, Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in başrollerini paylaştığı Kayıtdışı aksiyon macera dizisinin konusu, oyuncuları ve daha fazlasına haberimizde ulaşabilirsiniz…

Kayıtdışı dizinin konusu

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya yeni dizi Kayıtdışı’nda uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanı karakterine hayat vermektedir. Yeni sezonda Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Erkan Petekkaya’nın yeni dizisinin ismi Kayıtdışı olarak belirlendi. Erkan Petekkaya’nın yeni dizi için anlaştığı Karga Seven- Red Arrow‘un yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerini, Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert üçlüsü canlandıracak. Dizide karanlık dünya içinde iyiden yana mücadele eden cesur ve sert bir adamın intikam hikayesi anlatılacak.

Kayıtdışı dizinin yapımcı kadrosu

Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin 2017 Ekim ayında yapımcılığını Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures üstlenirken, senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler kaleme alıyor. Proje tasarımı ve kreatif yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği projede, güçlü oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. İsmail Hacıoğlu’nu da bünyesinde barındıran diziye şimdiden yoğun ilgi gösteriliyor.

Kayıtdışı dizinin oyuncu kadrosu

Kayıtdışı dizisinde, Rutkay Aziz, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, Burak Yamantürk, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi pekçok başarılı oyuncu yer alıyor. Erkan Petekkaya’nın uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı, Fox Tv’de izleyiciyi televizyon ekranlarına bağlayacak yeni dizisinin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak puhutv’de yayınlanan Fi dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Öden ile Petekkaya’nın yolları üç yıl önce Paramparça dizisinde kesişmişti.

İlk fragmana yoğun ilgi

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstleneceği, senaryosunu ise Kubilay Tat’ın yazacağı yeni drama dizisi, Kayıtdışı’nın 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda başlayacak olan diziler arasına katıldığını duyuran yeni dizi Kayıtdışı’nda yayınlanan ilk fragmanı sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken fragmanı izleyenlerden geri dönüşler olumlu oldu. Ekim yada Kasım 2017’de Fox TV ekranlarında yayınlanacak diziyi şimdiden izleyiciler sabırsızlıkla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler