Ana SayfaDizilerTV8 27 Ağustos Pazar Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 27 Ağustos Pazar Yayın Akışı

TV8 27 Ağustos Pazar yayın akışı açıklandı ve Pazar günü özel yayında TV8’de hangi programların yayınlanacağı öğrenildi.

Türkiye’nin en çok izlenen ve farklı formatıyla dikkat çeken kanallarından birisi olan TV8 için Pazar günü hafta sonuna özel yayınlar ekranlara gelecek. Gün boyunca, hafta içinde yayınlanan programların ve dizilerin tekrar bölümlerinin yayınlanacağı TV8’de ilk olarak ekranlara gelen program Oynat Bakalım olacak. Tekrar bölümüyle ekranlara gelecek olan programın ardından 08.15’te çizgi film Maşa İle Koca Ayı ekranlarda olacak.

TV8 27 Ağustos Pazar Yayın Akışı Öğle Akışında Neler Var?

Öğle akışında ise saat 10.00’da Çok Güzel Hareketler Bunlar ve 11.00’da Magazin 8 canlı olarak yayınlanacak. TV8’de bu hafta ilk defa yayınlanmaya başlanan Aşk-ı Roman’ın tekrar bölümü ise 14.15’te ekranlara taşınacak. Bu programların ardından yayınlanacak diğer yayınlar ise şöyle;

16.30 Bilginiz Olsun (Tekrar)

17.00 8X8 (Tekrar)

18.30 Komedi Türkiye (Tekrar)

20.00 Güldür Güldür

TV8 27 Ağustos Pazar Yayın Akışı Gece Kuşağı

TV8’de gece kuşağı boks gecesiyle başlayacak. 00.15’te kolaj bölümüyle yayınlanacak boks maçlarının ardından 02.00’da Magazin 8 (Tekrar) ve 04.45’te Oynat Bakalım (tekrar) yayınlanacak. Ekranlara son olarak gelecek program ise 05.30’da Çok Güzel Hareketler Bunlar olacak.

Hafta Sonunda TV8’de Magazin Keyfi Yaşanacak

Cumartesi günü saat 11.00’da ekranlara gelen magazin programı Pazar günü yine aynı saatinde yayınlanacak. Magazin, film, müzik, dizi ve televizyon dünyasına dair yaşanan son olayların masaya yatırılacağı program özel içerikleriyle de dikkat çekecek. Esra Eron tarafından sunulan ve hafta sonunun klasik içeriklerinden birisi olan Magazin8, hafta sonunda en çok izlenen programlardan birisi olacak. Cumartesi gününün ardından Pazar günü de Magazin8, özel ve yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Böylece iki gün arka arkaya TV8 ekranlarında magazin şöleni yaşanmış olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler