Ana SayfaDizilerHekimoğlu 35. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Emre Küçük Kızın Ameliyatını Durdurabilecek Mi?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 35. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Emre Küçük Kızın Ameliyatını Durdurabilecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 35. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mahir, İpek’e tüm hastanenin soruşturma altına girdiğini söyler. Ateş, ne olursa olsun işlerine devam etmeleri gerektiğini söyler. Orhan, Mahir’in yanına gidip artık konuşmaları gerektiğini söyler. Hastaneye gelen küçük kız çocuğunun durumu kötüleşince Ateş, enfekte olan bölgeyi almaları gerektiğinin kanısına varır. Ailesiyle konuşup onlara bunu yapmaktan başka çareleri olmadığını söyler. Hekimoğlu 35. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Emre, küçük kızın ameliyatını durdurabilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Emre Küçük Kızın Ameliyatını Durdurabilecek Mi?

Hekimoğlu 35. bölüm 3. fragmanında; İpek, küçük kızla birlikte annelik iç güdülerine yenik düşüyor. Bacağı kesilmek zorunla kalacak olan küçük kıza İpek, ısrarla Ateş’in istediği antibiyotikleri vermiyor. Ateş, haklı olarak bu durum için İpek’i suçluyor. Küçük kız bacağı kesilmek üzere ameliyata alınıyor. Emre ise, son anda öğrendiği bilgi ile ameliyatı durdurmaya çalışıyor.

İşte Hekimoğlu 35. bölüm 3. fragmanı…

HEKİMOĞLU 34. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ateş’in evinde kalan Orhan, işe gitmek için dışarı çıktığında arabasının çekildiğini görür. Sebepsiz yere arabasının çekilme sebebini soran Orhan’a, Mahir komiserin selamı olduğu mesajı gelir. Hesaplarına da el konulan Orhan, arabasından da olur. Hastaneye gittiğinde ise reçete yazma izninin de kaldırıldığını öğrenir.

Hemen İpek’in yanına gidiyor ve ona durumu anlatır. İpek, Ateş’in mesleğinin elinden alınmaması için her şeyi yapacağını, bunun geçici bir durum olduğunu söyler. Orhan, reçetelerini yazmak için Ateş’in ekibinden Zeynep’i seçer. Mahir, durmak bilmeden hastanede önüne gelene Ateş’in kendilerine bir saygısızlık yapıp yapmadığını sormaya devam eder.

En sonunda İpek, Mahir’in karşısına geçip onun artık hastanede izni olmadan soruşturma yapmasını istemediğini söyler. Ateş’in ağrıları giderek artar. Ekibindekilerden kendisine ilaç yazmasını ister. Hiçbirine ilaç yazdıramaz. En son İpek’in kapısını çalar. İpek, Ateş’e reçete yazar. Yazarken de söylediği şey yeni vakasını çözmesini sağlar.

İlik nakli olması gereken genç, kardeşinin iliği uyduğu halde ondan ilik almak istemez. Ateş, onun bunu neden istediğini anlar ve sosyal hizmetleri arayıp kardeşlerini onlara verilmesini sağlar. Gencin istediğinin de bu olduğu için kardeşleriyle vedalaşır.

Hekimoğlu 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan Mahir’le Ateş Hakkında Ne Konuşacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler