Ana SayfaDizilerMaraşlı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Necati Tehlikeli Bir Oyunun İçine Giriyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Necati Tehlikeli Bir Oyunun İçine Giriyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Maraşlı, 4. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mahur, başına gelenlerden sonra Celal’in haklı olduğunu ve ondan başka güvenecek kimsesi olmadığını düşünür. Celal, birinin büyük bir oyun oynadığını anlar ve nedenini bulmaya çalışır. Necati, evlat olmadığını babalarının kurbanı olduğunu söyler. Savaş’ı Mahur’a, babasının eski ortağı Ömer’in nasıl öldüğünü sormasını ister. Mahur, Ömer’in ölümünü araştırmaya başlar. Maraşlı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Necati, tehlikeli bir oyunun içine giriyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Necati Tehlikeli Bir Oyunun İçine Giriyor!

Maraşlı 4. bölüm 2. fragmanında; Celal, kızıyla konuşup onu bula koyanları bulmalarına çok az kaldığını söylüyor. Polisler Celal’i tutukluyor. Mahur, onun cinayet işlediğinden korkuyor. Necati ise, içinde bulunduğu arabayı ölümüne Celal’in bulunduğu aracın üzerine sürüyor.

İşte Maraşlı 4. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1355948176885379074

MARAŞLI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur, ailesinden birinin kendisini öldürmek istediğine önce inanmaz. Ama yine de içine bir kurt düşer. Annesinin ölmeden önce kendisine çektiği videoların birinde ona çok önemli bir şey söyleyeceğini ama söyleyemediğini görür. O sırada videoda, İlhan abisi gelip annesinin konuşmasına engel olur. Annesi, o sırada sadece dudağını oynatarak Mahur’a bir şey söylemeye çalışır.

Videoyu defalarca izleyen Mahur, annesinin ne demek istediğini anlayamaz. Hemen Celal’i arayıp buluşur. Ona inanmadığını söyler. Celal, eve gidip günlük kaydını yapar. Televizyondan Savaş’ın savcıyı öldürmek suçuyla tutuklandığını ancak delil yetersizliği nedeniyle serbest kaldığını öğrenir.

Hemen Mahur’un evine gidip onun kendisiyle gelmek zorunda olduğunu söyler. Mahur, onunla gelmek istemeyince onu zorla bir dağ evine götürür. Gözlerini açan Mahur, oradan kaçmak ister. Ancak yapamaz. Mahur, Celal’in arabada bir telefonu olduğunu görür. O uyuduktan sonra gidip o telefondan babasını arayıp Karaçay diye bir yerde olduklarını söyler.

Aziz, oğullarıyla birlikte yola koyulur. Ozan da onlarla birlikte gider. Aileden biri Savaş’a Mahur’un yerini söyler. Savaş, yolda onların önüne geçip ellerini kollarını bağlayıp aranın bagajını da ateşe verir. Sadece Ozan’ı yanına alır ve Mahur’un olduğu kulübenin önüne gider.

Mahur, Celal’i kendisini kapattığı yerden kaçıp Ozan’ın yanına koşar. Babasının arabasının önüne gittiklerinde içinden Savaş çıkar. Celal, Savaş’ın adamlarını etkisiz hale getirir. Ama Mahur’u, Savaş’ın elinden kurtarabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler