Ana SayfaDizilerKefaret 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Cansu'yu Kaçırmak İçin Çareler Arıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Cansu’yu Kaçırmak İçin Çareler Arıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet, DNA testini alıp büyük bir öfkeyle Zeynep’in evine gelip, onu başkasının çocuğunu kendisine kakalamakla suçluyor. Zeynep, Sinan’ın o yüzüğü evlenme teklifi etmek için vermediğini anlıyor. Arzu, hastalanıyor ve Ahmet onu evine getiriyor. Cansu’yu ise, Zeynep evine getiriyor. Sinan, Cansu’yu Zeynep’in evinde görünce çok şaşırıyor. Kefaret 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Arzu, Zeynep’le Sinan’ın uyandığını düşünüp Cansu’yu kaçırmak için Ahmet’e yanaşıyor.

Pazar Dizileri 2020

Arzu Cansu’yu Kaçırmak İçin Çareler Arıyor!

Kefaret 12. bölüm 1. fragmanında; Cansu, Zeynep’e annesinin kendisini kaçırıp nasıl İstanbul’a getirdiğini anlatıyor. Sinan, Arzu’nun yanına gidip Zeynep’in Cansu’ya kendi kızı gibi baktığını söylüyor. Arzu, sinir krizleri geçiriyor ve Zeynep’le Sinan’ın uyandığını anlıyor. Hemen Ahmet’e yanaşıp, ondan kendisine yardım etmesini istiyor.

İşte Kefaret 12. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ahmet, Zeynep’in evinin önündeki koruma bariyerine aldırmadan arabasını sürüp içeri giriyor. Ona Elif’i, kimden peydahladığını soruyor. Sinan, gerçeği bildiği için hiç sesini çıkartmıyor ve ona Sabri’yi daha önceden tanıyıp tanımadığını sorunca Zeynep, onu da evden kovuyor.

Eve giden Sinan, ablasına Zeynep’in verdiği parayı iade etmesini istiyor. Münevver, Zeynep’e parayı iade ediyor. Zeynep, parayı da yüzüğü de almak istemiyor. Münevver, ısrar edince yüzüğü alıp parayı geri veriyor. Sinan, ablasının o parayı iade ettiğini sanıyor.

Arzu’nun yarası kötüleşiyor ve ateşler içinde yandığını gören Mehmet, hemen doktor çağırıyor. Ahmet, geliyor ve Arzu’nun hastaneye gitmesi gerektiğini söylüyor. Tam çıkacakları sırada Kartal ve adamları Arzu’nun evine baskın yapıyor. O sırada polisler de geliyor ve çatışma oluyor.

Ahmet, Arzu’yu kendi evine getiriyor. Sinan, Ahmet’in evine gidip polis kimliğini gösterip Arzu’yla konuşmak istiyor. Arzu, Sinan’a hiçbir şey anlatmayacağını söylüyor. Cansu, annesinin kendisini almasını bekliyor. Zeynep, Cansu’yu yalnız bırakmayıp onu alıp eve getiriyor.

Cansu’yu yatarken görüyor ve aynı Elif gibi uyuduğunu fark ediyor. Kahvaltıda da onun en sevdiği yumurtalı ekmeği bayılarak yediğini görüyor. O sırada Sinan eve geliyor ve orada Cansu’yu görünce çok şaşırıyor.

Kefaret 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Cansu’yu Zeynep’in Evine Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler