Ana SayfaDizilerArıza 21, Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza İhtiyar'la Tanışıyor!

İlgili Postlar

Arıza 21, Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza İhtiyar’la Tanışıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, Fuat’ı öldürdükten sonra İhtiyar’ın adamı Safir tarafından plastik mermiyle vurulup götürülüyor. Safir, Ali Rıza’ya Fuat ölmeden önce onunla ne konuştuğunu soruyor. Ali Rıza, Fuat’ın kasasından bulduğu videodaki adamı bulup konuşturuyor ve babasının da bu işlerde olduğunu öğreniyor ve İhtiyar’la buluşmaya gidiyor. Ali Rıza, ihtiyarla tanışıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza İhtiyar’la Tanışıyor!

Arıza 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza, Fuat’ı öldürdükten sonra arabayla gelen adamlar tarafından vuruluyor. Burak, Ali Rıza’nın öldürülmüş olacağını düşünüyor. Babasının cenazesini alıp göz yaşları içinde eve getiriyor. İki kardeş sarılıp ağlıyor. Ali Rıza, gözlerini açtığında karşısında İhtiyar’ın sağ kolu olan Safir’i buluyor. Safir, Ali Rıza’nın bacağına enjektörü batırıp ona Fuat, ölmeden önce onunla ne konuştuğunu soruyor.

ARIZA 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Rıza, konuşmayınca da onu sevdikleri ve Halide’yle tehdit ediyor. İlacın etkisiyle Ali Rıza, Fuat’ın kasasında bir şey olduğunu onu görürse gerisinin çorap söküğü gibi geleceğini söylediğini söylüyor. Safir, Fuat’ın kasasındaki şeyi getirmesi için Ali Rıza’yı serbest bırakıyor.

Halide, polis sorgusunda Fuat’ı öldürmekle suçlanıyor. Ali Rıza, karakola gidip Halide’yi kurtarmak için Fuat’ı öldürdüğünü itiraf etmek istiyor. Tam itiraf edeceği sırada Halide, savcılıktan gelen emirle serbest bırakılıyor. Ali Rıza, Halide’ye evlenme teklif ediyor. Haşmet, kızının kararına artık karşı çıkamıyor.

Halide’yi alan Ali Rıza, baş başa bir gün geçirmek için onu dağ evine götürüyor. İkili birlikte çok güzel bir gün geçiriyor. Ali Rıza, Fuat’ın kasasında bulduğu videoyu izleyince orada babasının adının geçtiğini görüyor. Oradaki adamı bulup Mehmet Emin’in kim olduğunu soruyor. O da, onunla birlikte çalıştıklarını söylüyor.

Muzaffer, Rukiye’yle konuşmaya gidiyor. Ona oğlum dediğinin emanet olduğunu hatırlatıyor. Tüm bunlardan habersiz Ali Rıza, yeni bir iş yeri açıp kardeşini ve eniştesini işin başına geçiriyor. Ali Rıza’nın İhtiyar’la tanışma zamanı geliyor. İhtiyar denilen kişinin bir kadın olduğunu görünce Ali Rıza çok şaşırıyor.

Arıza 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Muzaffer Ali Rıza’nın Annesini Neyle Tehdit…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler