Ana SayfaDizilerKefaret 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Cansu'yu Zeynep'in Evine Getiriyor!

İlgili Postlar

Kefaret 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Cansu’yu Zeynep’in Evine Getiriyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 11. yeni bölümüyle 31 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ahmet, Sude’nin kendi çocuğu olmadığını anlar ve Zeynep’i Sabri’yle kendisini aldattığını düşünür. Meltem, onun bu düşüncesini pekiştirecek Sabri’nin Zeynep’e imzaladığı kitabı bulmasını sağlar. Münevver, Zeynep’e Sude’nin onun çocuğu olmayabileceğini aklına sokar. Zeynep, okulda Cansu ile tanışıp onun elini tutar. Kefaret 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinan, Cansu’yu Zeynep’in evine getiriyor.

Pazar Dizileri 2020

Sinan Cansu’yu Zeynep’in Evine Getiriyor!

Kefaret 11. bölüm 2. fragmanında; Ahmet, DNA testinin sonucunu öğrendikten sonra Zeynep’e söylemediğini bırakmıyor. O gittikten sonra Zeynep, Sinan’a neden Ahmet, kendisini suçlarken sesini çıkartmadığını soruyor. Sinan, Zeynep’e Sude’nin onun gerçek kızı olmadığını anlatmaya çalışıyor. Sinan, Cansu’yu korumak için onu çiftliğe getiriyor.

İşte Kefaret 11. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 10. BÖLÜM ÖZETİ! 

Zeynep, Ahmet’in evde kalmasından çok rahatsız olur. Sude ise, Ahmet,e bağlanmaya başlar. Ahmet’in Zeynep’i öpmeye çalışmasından sonra ipler kopar. Zeynep, Ahmet’i eve girmemesi için güvenliğe emir verir. Münevver, Zeynep’le görüşmeye gelir. Zeynep’in, hesabına 100 bin lira gönderdiğini öğrenen Münevver, kardeşiyle arasını yapmak ister.

Hemen o parayla pahalı bir pırlanta yüzük alıp Sinan’a verir. Ona Zeynep’in, ona evlenme teklifi etmesini istediğini ama yapamadığını söyler. Arzu, abisinden kalan paraların üzerine çökmek isteyenlerin Cansu’yu kaçırmak istediklerini anlayıp onu alıp yatılı bir okula götürür.

Cansu ile Sude, aynı okulda karşılaşır. İlk karşılaşmaları kavgayla sonuçlanır ve müdüre hanım ailelerini okula çağırır. Zeynep, Arzu ve Cansu ile okulda karşılaşır. Arzu, Zeynep’i görünce panik olur ve onu tanımaması için çok korkar. Hemen Alp beyi arayıp, ona nasıl bir okul seçtiklerini sorar.

Alp, bunu nasıl gözden kaçırdıkları için panik olur. Sinan, ablasının aldığı yüzüğü alıp Zeynep’le konuşmaya gider. Zeynep, Sinan’ın cebinden çıkartıp gösterdiği yüzükle kendisine evlenme teklifi ettiğini zannedip hemen teklife evet dediğini söyler.

O sırada kapı çalar ve Ahmet, Zeynep’e o çocuğu kimden peydahladığını sorar. Zeynep, onun ne demek istediğini bile anlamaz.

Kefaret 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Cansu İle Tanışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler