Ana SayfaDizilerKefaret 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Cansu İle Tanışıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Cansu İle Tanışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet, Meltem’in konuşmalarından sonra Sude’ye DNA testi yapıyor. Münevver, Zeynep’in kendisine 100 bin lira göndermesinden sonra Sinan’ı ona evlenme teklifi etmesi için yüzük alıyor. Sinan’a da, Zeynep’in para gönderip bunu istediğini söylüyor. Ahmet, DNA testinin sonucunu alıp Zeynep’in kendisine ihanet ettiğini düşünüyor. Kefaret 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Cansu ile tanışıyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Cansu İle Tanışıyor!

Kefaret 11. bölüm 1. fragmanında; Ahmet, Sude’nin kendi çocuğu olmadığını anlıyor ve Zeynep’i Sabri’yle kendisini aldattığını düşünüyor. Meltem, onun bu düşüncesini pekiştirecek Sabri’nin Zeynep’e imzaladığı kitabı bulmasını sağlıyor. Münevver, Zeynep’e Sude’nin onun çocuğu olmayabileceğini aklına sokuyor. Zeynep, okulda Cansu ile tanışıp onun elini tutuyor.

İşte Kefaret 11. bölüm 1. fragmanı….

KEFARET 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Ahmet’in evde kalmasından çok rahatsız oluyor. Sude ise, Ahmet,e bağlanmaya başlıyor. Ahmet’in Zeynep’i öpmeye çalışmasından sonra ipler kopuyor. Zeynep, Ahmet’i eve girmemesi için güvenliğe emir veriyor. Münevver, Zeynep’le görüşmeye geliyor. Zeynep’in, hesabına 100 bin lira gönderdiğini öğrenen Münevver, kardeşiyle arasını yapmak istiyor.

Hemen o parayla pahalı bir pırlanta yüzük alıp Sinan’a veriyor. Ona Zeynep’in, ona evlenme teklifi etmesini istediğini ama yapamadığını söylüyor. Arzu, abisinden kalan paraların üzerine çökmek isteyenlerin Cansu’yu kaçırmak istediklerini anlayıp onu alıp yatılı bir okula götürüyor.

Cansu ile Sude, aynı okulda karşılaşıyor. İlk karşılaşmaları kavgayla sonuçlanıyor ve müdüre hanım ailelerini okula çağırıyor. Zeynep, Arzu ve Cansu ile okulda karşılaşıyor. Arzu, Zeynep’i görünce panik oluyor ve onu tanımaması için çok korkuyor. Hemen Alp beyi arayıp, ona nasıl bir okul seçtiklerini soruyor.

Alp, bunu nasıl gözden kaçırdıkları için panik oluyor. Sinan, ablasının aldığı yüzüğü alıp Zeynep’le konuşmaya gidiyor. Zeynep, Sinan’ın cebinden çıkartıp gösterdiği yüzükle kendisine evlenme teklifi ettiğini zannedip hemen teklife evet dediğini söylüyor.

O sırada kapı çalıyor ve Ahmet, Zeynep’e o çocuğu kimden peydahladığını soruyor. Zeynep, onun ne demek istediğini bile anlamıyor.

Kefaret 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’e Evlenme Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler