Ana SayfaDizilerArıza 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Fuat'ı Öldürüyor!

İlgili Postlar

Arıza 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Fuat’ı Öldürüyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Arıza, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fuat, Haşmet’in eline geçiyor. Muzaffer, Ali Rıza’yı elindeki suçları polise vermekle tehdit edip Fuat’ı istiyor. Haşmet, Burak ve Murat’a, Fuat’ın cenazesini verdiğin ondan alabileceklerini söylüyor. Ali Rıza, Fuat’ı Öldürüyor!

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Fuat’ı Öldürüyor!

Arıza dizisinin 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Murat, babasıyla kardeşinin yeni planlarını anlıyor. Aileyi temsil ettiği için Haşmet’le ve Ali Rıza ile bir işbirliği yapıyor. Fuat, Haşmet’in eline düşüyor. Haşmet, Fuat’ı alıp ona neden ailesini öldürdüğünü bu emri kimin verdiğini öğrenmeye çalışıyor. Burak ise, kardeşi tarafından büyük bir ihanete uğradığını düşünüyor.

ARIZA 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derya, kaçıp Burak’ın yanına gidiyor. Tüm olanları anlayan Burak, Derya’yla ailesini babasını vermeleri karşılığında tehdit ediyor. Ali Rıza, çatışmada bir kaç yerinden yaralanıyor. Ailesi durumu öğrendikten sonra Ali Rıza için endişe ediyor. Haşmet, Fuat’ı aldığı yerde onu sorguya çekiyor.

Ona, neden ailesini katlettiğini bu emir kimin verdiğini soruyor. Fuat ise, ona o cevabı vermiyor. Oğullarının kendisini sattığını duyunca yine o sırrı Haşmet’e vermiyor. Muzaffer, Ali Rıza’yı evden aldırıyor ve onu yaptığı kayıtlı tüm suçlarla tehdit edip Fuat’ı istiyor. Daha sonra yine, eve birileri gelip Halide’yi tutukluyor.

Derya, kaçıp kendisini Burak’ın kaçırdığını düşünmüş gibi ailesini tehdit ettiriyor. Burak, Mithat’dan babasını vermezse kızlarını öldüreceği üzerinden tehdit ediyor. Melek, Burak’ın böyle bir tehdidi yapamayacağına inanmayıp ona istediği şeyi vermiyor.

Fuat’ı ele geçiren Ali Rıza, onu bir uçurumun kenarına götürüyor. Burak’a da, babasının cenazesini alması için konum atıyor. Burak, o konuma gidiyor ve babasının sağ olduğunu geriden görüyor. O sırada birileri gelip Fuat’ı kurtarmaya çalışıyor.

O anları gören Burak, çok rahatlıyor. Ancak Ali Rıza, arkasından gelenleri umursamayıp Fuat’ın üstüne kurşun yağdırıyor. Fuat, orada ölüyor. Arkasından gelen insanlar ise Ali Rıza’yı vuruyor. Ali Rıza. kanlar içinde yere düşüyor.

Arıza 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haşmet Fuat’ı Kaçırıp İntikamını Almak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler