Ana SayfaDizilerTuba Büyüküstün'ün Sefirin Kızı Dizisinden Alacağı Ücret Belli Oldu

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı Dizisinden Alacağı Ücret Belli Oldu

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla Neslihan Atagül Sefirin Kızı dizisinden sağlık problemleri nedeniyle ayrılmıştı. Atagül’ün yerine gelen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ‘ün diziden alacağı ücret belli oldu. Detaylar haberimizin devamında….

Neslihan Atagül Kimdir?

Tuba Büyüküstün kimdir?

Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Neslihan Atagül’ün sağlık problemleri nedeniyle (Geçirgen bağırsak sendromu) ayrıldığı Sefirin Kızı kadrosuna katılmıştı. Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna katılması ile ilgili şu mesajı yayınlamıştı; “Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyen bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle. Hoşbuldum. Yakında görüşmek üzere” dedi.

Tuba Büyüküstün’den Ekin Mert Daymaz Açıklaması

Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi Sefirin Kızı’ndan alacağı ücret belli oldu. Snob Magazin’in haberine göre başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün’ün 3 milyonluk transfer ücreti ve bölüm başına 200 bin lira alacağı iddia edildi.

Sefirin Kızı çekimlerine katılmaya başlayan Büyüküstün ”Engin’le 6 yıl sonra buluştuk. İlk sahnemizi çektik. Çok güzeldi” diyerek ‘Sefirin Kızı’ hayranlarını heyecanlandırdı.

Neslihan Atagül Sefer’in Kızı Dizisinden Neden Ayrıldı?

Sefirin Kızı’nda Nare karakteriyle başrol oynayan Neslihan Atagül yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından Sefirin Kızı’na veda mesajı paylaşan Atagül, “Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibine selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler