Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün'den Ekin Mert Daymaz Açıklaması

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün’den Ekin Mert Daymaz Açıklaması

Tuba Büyüküstün’den Ekin Mert Daymaz Açıklaması. Tuba Büyüküstün, geride bıraktığımız gün çıkan Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı haberlerini sosyal medya hesabından yalanladı.

Tuba Büyüküstün kimdir?

Uzun yıllar aşk yaşadığı işletmeci Umut Evirgen’le karantina sürecinde yollarını ayıran Tuba Büyüküstün’ün, meslektaşı Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Umut Evirgen Kimdir?

38 yaşındaki oyuncu, magazin gündeminde bomba gibi düşen aşk iddiası hakkında sosyal medya üzerinden sessizliğini bozdu.

Tuba Büyüküstün’den Ekin Mert Daymaz Açıklaması

Tuba Büyüküstün, konuyla ilgili Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: Biliyorum; bana aşkı yakıştırıyorsunuz. Adına, ‘ilişki’ diyorsunuz. Benim adıma mutlu oluyor ya da beni yeriyorsunuz. Ama ben, bu aralar kendimle bir ilişki yaşıyorum. Kendimle bitmeyen bir randevudayım. Kendi gözlerimin içine bakıyorum. Kendi ellerimi tutuyorum. Önce kendi ruhuma dokunmalı, aşkın kendisi olmalıyım” ifadelerini kullandı.
Bir dönem Hande Erçel, Melisa Döngel ve Eliz Sakuçoğlu gibi isimlerle aşk yaşayan Ekin Mert Daymaz ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler